UÖMO`da Öğretmenler günü coşkuyla kutlandi

Atatürk`ün 100. doğum yıldönümü olan 1981 yılından bugüne 24 Kasım`da kutlamaya başlanılan Öğretmenler Günü, bu yıl UÖMO`da Hahambaşı Rav İsak Haleva`nın da katıldığı farklı etkinliklerle kutlandı.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Amram Oditoryumu’nda Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitime ve gençlere verdiği önemi anlatan törende, İlköğretim ve lise öğrencileri kendi hazırladıkları ve sundukları sürpriz programlarla öğretmenlerine keyifli saatler yaşattılar.  
İlköğretim töreninde; öğretmenlerini kutlayan İlköğretim Müdürü Emine Dinçer öğrencilerine “...Her gün kendini yenileyen ışıl ışıl gözlerle aynı sınıfları paylaşmak biz öğretmeler için çok özel. Ne mutlu ki bizler yaşadığımız zenginliği sizlerle paylaşıyor ve bu ışıkla sizler için yeni projeler hazırlıyoruz...” diyerek seslendi. UÖML mezunlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen Lise töreninde ise son sınıf öğrencilerinin “bizler sizin eserleriniziz” sözleriyle yaptıkları açılış konuşması izleyicilerden alkış aldı. Okul yaşamlarını anlatan küçük skeçler ve yarışmaların ardından lise son sınıf öğrencileri öğretmenlere “anı sertifikalarını” sundular.
UÖMO idarecileri, öğretmenleri ve personeli 22 Ekim Perşembe gecesi Neve Şalom Kültür Merkezi’nde verilen yemekte bir araya geldiler. Müzikte PİXUS’un sponsor olduğu geceye, Cenk Rofe şarkılarıyla renk kattı. On yılını tamamlamış öğretmenler ve personel vakfın hazırladığı özel birer plaketle ödüllendirildiler. Ayrıca Nişantaşı Motus Wellness Clup;  UÖMO öğretmenleri ve idarecileri için özel olarak hazırladıkları Molton& Brown firması’nın ürünlerini hediye ettiler.