Göztepe Kültür Derneği`nden...

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 69.yılında Ulus Özel Musevi Okulları İlköğretim ve Lise öğrencilerinin Amram Oditoryumu`nda düzenlediği özel bir törenle anıldı.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Kültür geceleri
1 Kasım Perşembe gecesi Göztepe Kültür Derneği’nde kış sezonunun ilk kültür etkinliği düzenlendi. Kültür Sorumlusu Anna Behiri’nin açılış konuşmasıyla başlayan gecenin konuğu renkli kişiliğiyle, Geveze idi. Gençlik dönemi anıları, mesleğe giriş, üniversite yılları, kendi yaşamından kesit ve görüşleri, hobileri ve özellikle radyoculuk mesleğiyle ilgili anılarıyla doyumsuz, kahkaha dolu bir stand- up gösterisinin yanı sıra  dernek fuayesinde sergilenen, ilk gençlik yılları deneyimi olan mini resim sergisi de sanatsal kişiliğinin bir göstergesi oldu. Ayrıca Ester Yanarocak’ın da kendi derlemelerinden oluşan resim sergisi de hayli ilgi çekti. Yetkililer tür kültürel etkinliklerin süreceğini belirttiler.

Minikids sonbahar partisi
3 Kasım  günü Göztepe Kültür Derneği’nde Genç Evlilerin düzenlediği  “Sonbahar” konseptli 2- 6 yaş Minikids faaliyeti gerçekleşti. Ağaç resimleri ile donatılan salonda çocukların hazırladığı  pul ve payetlerle süslenmiş  yapraklar bu ağaçlara asıldı.
Anneleriyle birlikte partiye katılan minikler, masa başı oyunlar, dart, Lego ve para atma gibi çeşitli eğlencelere de katıldılar. Etkinlik, zengin ikramların sunulduğu  parti club dansıyla devam etti. İlerleyen saatlerde Alper Öztürkkan’ın animasyon gösterilerini ve hazırlamış olduğu  oyunlarını seyreden minikler günün sonunda oynatılan Pinyeta  ile eğlendiler.