SANATTA KISA KISA...

Einstein Türkiye`de!8 Kasım Perşembe günü açılacak olan Türkiye`nin ilk, dünyanın sayılı ‘deneyim merkezlerinden` Doğuş OtoMotion İstanbul, tüm dünyada büyük ilgi gören Einstein Sergisi`ne ev sahipliği yapacak.

Kültür
9 Ocak 2008 Çarşamba
İlk olarak 2002 yılında Amerikan Doğal Tarih Müzesi’nde açılan Einstein sergisi, daha sonra Chicago, Boston, Ottawa, Kudüs, Birmingham gibi şehirlerde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Organizasyonunu American Museum of Natural History, The Hebrew University of Jerusalem ve the Skirball Cultural Center – Los Angeles'ın yaptığı sergide, Einstein'ın çalışmaları Türkiye’de açık olacağı Kasım ayından Mart 2008’e kadar ziyaret edilebilir.

Sergi süresince düzenlenecek canlı performanslar, etkinlikler, konferans ve workshop’lar da serginin en önemli bölümlerini oluşturuyor.

Rober Baruh Resim Sergisi MüzayeDE Sanat Galerisi’nde
Resme fotorealist yaklaşım
Rober Baruh’un fotorealist yaklaşımlar sergilediği yedinci kişisel  yağlıboya resim sergisi, 17 Kasım- 1 Aralık  tarihleri arasında MüzayeDE Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşacak. Rober Baruh’un, 50 seçkin eserinin yer alacağı sergi, aynı anda www.lebriz.com’da da sanal olarak gezilebilecek.  

Resim çalışmalarında belli bir temaya bağlı kalmadığını söyleyen Rober Baruh; “Resimlerimde gördüğüm güzellikleri yansıtmayı amaçlıyorum, görüntü bende heyecan uyandırıyorsa onu çalışırım; bu peyzaj, natürmort, figürlü ya da figürsüz bir görüntü ya da iç mekan olabilir. Detaylara çok önem veririm, yaptığım resimlere en az bir buçuk -  iki ay zaman ayırırım. Bu yüzden az üretim yapabiliyorum” diyor. Açılış, 17 Kasım saat 18.15’te verilecek bir kokteyle gerçekleşecek. Tel : + 90 212 233 65 50- 51