BUNLARI DUYDUNUZ MU?

Betül BİLMENİsrailli ŞirketlerMEDICA 2007 Fuarı`nda buluşuyor... İsrail Tıp Endüstrisi 900`ü aşkın tıbbi cihaz üreticisi ile dünyanın en önde gelen tıp teknolojisi endüstrilerindendir. Bu firmalar sürekli olarak yarattıkları yenilikler ve geliştirdikleri ürünlerle, tıbbi cihaz pazarına öncülük etmekteler.

Ekonomi
9 Ocak 2008 Çarşamba
Konu ile ilgili birkaç örnek verecek olursak,
İsrail tıbbi cihaz çözümleri tedariği konusunda dünya ikincisiyken kişi başına düşen tıbbi cihaz patentleri sıralamasında dünya birincisi. Ayrıca, İsrail 750'nin üzerinde yaşam bilimi kuruluşuna sahip ve bunların %55'i tıbbi cihaz şirketi olarak hizmet vermektedir.
14 -  17 Kasım 2007 tarihleri arasında, Almanya’nın Düsseldorf kentinde, dünyanın en büyük tıbbi malzeme fuarı olarak bilinen Medica 2007 düzenlenecek. (www.medica.de)
Medica Fuarı, Türk ve İsrailli şirketler için önemli işbirliği fırsatlarının yaratılacağı çok kıymetli bir platform oluşturacak. İsrail'in Tıbbı Cihaz Endüstrisi'nin bu fuara yönelik çalışmaları Israel Export  & International Cooperation Institute (Israil Ihracatçılar ve Uluslararası İşbirliği Kurumu) ve dünyadaki tüm İsrail Ticaret Ataşelik ofisleri tarafından yürütülmektedir.
Türkiye'de de bu faaliyet İsrail Ticaret Ataşeliği tarafından takip edilmektedir. Ataşelik birimi, İsrailli firmalarla Türk firmaları Medica'da buluşturmak üzere randevuları düzenliyor. Ayrıntılı bilgi için 212- 3176547'yi arayabilirsiniz.