Raikkonen ‘en çok kazananlar` listesinde

David Nalbandian, Madrid Masters`dan sonra Paris Masters Tenis Turnuvası`nı da kazandı. Finalde Rafael Nadal`ı 2- 0 mağlup eden Arjantinli raket, dünya klasmanında dokuzuncu sıraya yükseldi.

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Formula 1 2007 şampiyonu Kimi Raikkonen, Forbes dergisinin hazırladığı en fazla kazanan sporcuları listesinde 4. sırayı aldı
Dünyanın önde gelen ekonomi dergilerinden Forbes, 2007 yılının en çok kazanan sporcularını açıkladı.
Kariyerinin ilk F1 şampiyonluğunu kazanan Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, yıllık 40 milyon Dolar’ı bulan geliriyle dördüncü sırada yer aldı.
Listenin beşinci sırasında ise, Formula 1 kariyerini 2006 sezonu sonunda noktalayan Michael Schumacher yer alıyor.
7 kez Formula 1 şampiyonu olan Schumacher, artık yarışmasa da devam eden sponsorluk anlaşmalarından elde ettiği yıllık 36 milyon Dolar’lık kazancıyla Raikkonen dışındaki tüm aktif F1 pilotlarından fazla kazanıyor.
Zirve yine Woods’un Forbes'un araştırmasına göre, 2006 yılının en çok kazanan sporcusu olan Tiger Woods, 2007'de de zirvenin sahibi oldu. ABD'li golfçu, yıllık 100 milyon Dolar’lık kazancıyla ilk sırayı alırken, ABD'li boksör Oscar De La Hoya, 43 milyon Dolar’la ikinci, bir başka ABD'li golfçu Phil Mickelson ise 42.2 milyon Dolar’lık kazancıyla üçüncü sırada yer aldı. ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham 33 milyon Dolar’lık geliriyle 6. sıranın sahibi oldu. 32.9 milyon Dolar ile Los Angeles Lakers'da forma giyen basketbolcu Kobe Bryant yedinci, 31.9 milyon Dolar’la Miami Heat'li Shaquille O'Neal 8. oldu.