YSK 2007- 2008 kiş sezonuna bir defile ile merhaba dedi

23 Ekim Salı günü; Yıldırımspor kulübü, tüm dernek, kurum ve kuruluşların başkanlarının davetli olduğu bir açılış düzenleyerek 2007- 2008 kış sezonunun ilk faaliyetini gerçekleştirdiSibel KONFİNO

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Güne katılan davetliler dernek girişinde geçmiş dönem Hanımlar Kolu Başkanı Lida Sarfati ve yeni dönem Başkanı Viket Bahar tarafından karşılandılar. Açık büfe öğle yemeği ile ağırlanan ve aynı zamanda sohbet etme imkanı da bulan katılımcılar daha sonra mini bir skeç eşliğinde Mia Butik’in sunduğu defileyi izlemek üzere salona davet edildiler.
Hanımlar Kolu Başkanı Viket Bahar bir açılış konuşması yaparak günün oluşumunda emeği geçen Beti Tokatlılar ve Teri İcin’e, dekorda Eda Gülcan’a, her türlü ihtiyaca acilen yetişen Teri Ovadya ve Ceni Dekohen’e, müzikte Emre’ye teşekkür etti. Bahar sözlerine sezon boyunca devam edecek olan kişisel eğitim seminerleri hakkında bilgi vererek devam etti: “Klinik Psikolog Esin Acıman, Fizyoterapist Metin Hara, Vivian Saragosi, Tuğba Gürle, Psikolog Nita Scherler, Psikolog Vivi Soryano ve Yasemin Barokas bu seneki konuklarımız olacak. Hepinizi bekliyoruz.” 
 Etel Mulinas Araf ve Suzi Mitrani’nin kilo problemi ve rejim konularını irdeleyen mini skecinin ardından Mia Butik’in hazırladığı 2007-  2008 sonbahar kış kreasyonlarının sunulduğu defile hanımların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla başladı. Kısa bir sürede hazırlanan, ancak profesyonellere taş çıkartacak bir performansla giysileri taşıyan Jale Perahya, Elda Kaspi, Teri Gürkan, Teri İcin, Eti Kalma, Deniz Kireççi, Rozi Sorya ve Eda Bardavit günün ilgi odakları oldular. Yaklaşık bir saat süren defilede gündelik kıyafetlerin yanı sıra abiye ve gece kıyafetleri davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Defilenin ardından sözü alan Teri Ovadya kedilerini kırmayarak açılışlarına katılan butik sahipleri Beti Çukran ve Canan Avimelek’e, koreografiyi hazırlayan Eda Bardavit’e, makyajda yardımını esirgemeyen Belkıs Sezer’e ve tüm amatör mankenlere teşekkür ederek birer plaket sundu.
Günün sonunda yapılan piyango çekilişinde birbirinden güzel ve kullanışlı hediyeler dağıtan YSK Hanımlar Kolu bir sonraki faaliyette buluşma dilekleriyle misafirlerini uğurladılar.