Daum`dan ‘dönerim` sinyali!

F1`de şampiyonluğu Raikkonen`e kaptıran Hamilton yeniden umutlandı. McLaren, İngiliz çaylağın önündeki üç pilotun kural dışı benzin kullandığı gerekçesiyle sonuca itiraz etti

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Turkcell Süper Lig'de teknik direktör kıyımının yaşandığı günde, Almanya'dan ilginç bir haber geldi! Bir fuara katılan Köln Teknik Direktörü Christoph Daum, teklif gelmesi halinde Türkiye'ye dönebileceğini söyledi
Almanya'da yapılan 'Yeni Stuttgart' fuarına katılan, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Türkçe yaptığı açıklamada, "Türkiye, benim ikinci vatanım" dedi.  Fuarda bulunan 'Gazi' standını ziyaret eden Daum, ziyaretçilerin sorularını yanıtlarken, hayranlarına da bol bol imza dağıttı.
Daum, teklif gelmesi halinde Türkiye'de bir takım çalıştırabileceğini ifade ederek, "Türkiye benim ikinci vatanım" diye konuştu. Daum, Türk takımlarını yakından takip ettiğini de vurgulayarak hepsini başarılı bulduğunu da sözlerine ekledi.
 FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum'un yanı sıra Almanya, Avrupa ve Kıtalararası Boks Şampiyonu olan boksör Fırat Arslan da standa sevenleriyle buluşurken, 'Gazi' Garmo firması Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eduardo Garcia ve FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum açık basın podyumunda spor sohbeti yaptı.