Toplumdan haberler...

Göztepe Kültür Derneği Hanımlarının kültür gezisi9 Ekim Salı günü Göztepe Kültür Derneği Hanımları, kültürel bir gezi gerçekleştirdi. Caddebostan ve Gayrettepe`den kalkan servislerle hareket eden katılımcıların ilk durağı Dolmabahçe Sarayı idi.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Bu tarihi ve ihtişamlı sarayı, bir rehber eşliğinde ziyaret eden hanımlar, dinledikleri ve gördükleri ile birçok yeni bilgiye sahip oldular. Padişahın haremi, hamamı ve Atatürk'ün vefat ettiği oda bu gezinin en akılda kalan, çarpıcı bölümleriydi.
Öğle saatlerinde, saraydan çıkıldıktan sonra Ortaköy'e hareket edildi.  Orada yenen öğle yemeğinin ardından tekne ile boğaz turuna çıkıldı. İçilen çaylar ve Göztepe Kültür Derneği Hanımlarının hazırladığı güzel ikramlar eşliğinde Anadolu ve Avrupa yakasının eşsiz manzaraları izlendi. 
DYD Hanımlar Başkanı Soli Alfasa, Kasım ayı içinde gerçekleştirecekleri açılış gününe yoğun bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek bu konuda bilgi almak ve katılmak isteyenlerin dernek sekreterliğine başvurmaları gerektiğini belirtti.

Barınyurt sakinlerinin pikniği
8 Ekim Pazartesi günü Barınyurt sakini ve Barınyıldızlar’dan oluşan 40 kişilik bir grup otobüslerle Baharsuyu’na piknik yapmaya gittiler.
Bingo oynayarak eğlenen, yemek yiyen pansiyonerler ormanda küçük gezintiler yapma fırsatı da buldular. Gitarist İzi Eli’nin şarkılarıyla coşup dans eden Barınyurtlular neşe içinde Barınyurt’a döndüler.