YSK Masa Tenisi takimi Kirklareli`nde

Fenerbahçe Ülker, NBA takımlarından San Antonio Spurs`da forma giyen ABD`li James White ile dört yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni sonrası açıklama yapan White, Türkiye`de bulunmaktan dolayı heyecanlı olduğunu söyledi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Geçen sezon, 12 takımın oynadığı Türkiye 1. ligini 5. olarak tamamlayan Yıldırımspor Masa Tenisi takımı, sezonun ilk maçı için Kırklareli’ne gitti. Geçen seneki kadrodan Ferhat Erduran ayrıldı, yerine antrenör Bülent Atakan  antrenör -  oyuncu olarak takıma monte edildi. A takımında, ayrıca Kırklareli’ ne giden Nedim Yılmaz ile Yosi ve Ceki Namer kardeşlerden başka Alp Kamhi oynamaktadır. YSK, ilk gün iki maç oynadı. Geçen sezon 4.sü Rize Çaykurspor’ u 3- 1 yendi, İstanbul  Veteran MTD’ ye ise 3- 0 yenildi.  İkinci gün YSK Denizli Gamateks’ i 3- 0 yendikten sonra, Kırklareli Lüleburgaz MTİ ile Kıbrıs- Lefke Avrupa Üniversitesi takımlarına aynı skorlarla 3- 0 yenilmekten kurtulamadı. Erken başlayan bu sezonda Yıldırımspor Masa Tenisi oyuncuları, bu turnuvada sakatlık ta baş gösterince, bir maç eksiğiyle (Ankara Karagücü maçı ertelendi), 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile lige 8.ci olarak başladı.
Yıldırımspor Yönetim Kurulundan, YSK Masa Tenisi sorumlusu Simon Taragano, 3- 4 Kasım da, Sakarya’da oynanacak, ilk devrenin son altı  maçında daha başarılı olup,   birinci devreyi 3. ile 5.cilik arasında bir sırada bitirmeyi ümit ettikleri  belirtti.