İki günde 15 şehitACILAR DİNMİYOR

Bolu Dağ Komando Birliği`ne bağlı 13 askerin PKK`lı teröristler tarafından Şırnak`ta pusuya düşürülmesi ve iki Mehmetçiğin mayın kurbanı olması sonucunda ülkemiz son iki günde 15 şehit verdi. Son günlerde PKK`nın Gabar Dağı`ndaki hain saldırılarında bir astsubay ve 12 erin şehit olması Türk halkını

Kültür
9 Ocak 2008 Çarşamba
Genelkurmay’ın güvenlikli bölge ilan ettiği Şırnak, Hakkari ve Siirt’te teröristlere yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında 18 askerden oluşan tim Pazar günü Gabar Dağı’nda arama-  tarama faaliyetlerine çıktı. PKK’lı teröristlerin timin geçiş yoluna pusu kurarak ateş açtı. Saldırıda 13 askerimiz şehit olurken 5 er de yaralandı.
13 şehidin verildiği Şırnak’ta operasyonlar yoğunlaşırken pazartesi günü bir uzman çavuş teröristlerin araziye döşediği mayına basarak şehit oldu, Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada açılan ateş sonucunda diğer bir er yaşamını yitirdi. Gencecik yaşamların söndürülmesinden büyük üzüntü duyan bazı sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler PKK’ya karşı gösteriler düzenlediler.