Yağmur ve Hamilton damgasi!

Türk futbolunun son yıllarda en büyük tartışma konularından biri olan seyirci azlığı konusu, bu yıl iyice dibe vururken Turkcell Süper Lig`in 7. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor- Vestel Manisaspor maçını sadece 442 kişinin izlediği ortaya çıktı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Formula1 2007 Sezonu'nun sondan üçüncü yarışı Japonya Grand Prixi'ne yağmur ve McLaren pilotu Lewis Hamilton damgasını vurdu. Yarış içinde spin atarak gerilere düşen genç İngiliz sezonun 4. galibiyetini alarak kendisine sürücüler klasmanında önemli bir avantaj sağladı. Son yılların en ilginç ve çekişmeli yarışlarından birisi bu sezon Fuji Speedway'de yapıldı!..
Son turun son metrelerine kadar puan için çekişme vardı!.. Formula1 2007 Sezonu'nun sondan üçüncü yarışı Japonya Grand Prixi'ne yağmur ve McLaren pilotu Lewis Hamilton damgasını vurdu. Yarış içinde spin atarak gerilere düşen genç İngiliz sezonun 4. galibiyetini alarak kendisine sürücüler klasmanında önemli bir avantaj sağladı.
Podyumu Finlandiyalılar tamamladı. Renault pilotu Heikki Kovalainen ikinci olarak Formula1 kariyerinde ilk kez podyuma çıktı. Ferrari pilotu Kimi Raikkonen üçüncü olarak sürücüler klasmanında önemli puanları hanesine yazdırdı.
McLaren'in çifte dünya şampiyonu İspanyol pilotu Fernando Alonso'nun yarış dışı kalarak sürücüler klasmanında çok büyük yara aldığı Japonya Grand Prixi'nde Ferrari pilotu Felipe Massa son turun son metrelerinde BMW Sauber pilotu Polonyalı Robert Kubica'yı geride bırakarak altıncı oldu.