McLaran itiraz etmeyecek!

Dünya Halter Şampiyonası`nda, bayanlar 63 kiloda mücadele eden Çinli Liu Haixia, toplamda 257 kilo ile dünya rekoru kırdı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
İngiliz takımı McLaren Dünya Motorsporları Organizasyonu FIA'nın kendilerine 'Casusluk Skandalı' sebebiyle verdiği cezaya itiraz etmeme kararı aldı. FIA McLaren'in bu sezon elde ettiği tüm markalar puanlarını sildi ve 100 milyon Dolar para cezası verdi.
"Artık tüm yaşananları arkamızda bırakmanın zamanı geldi. Son üç yarışa geldik ve artık sürücüler klasmanında şampiyonluğa odaklanmamız gerekiyor. Biz takım olarak her zaman kazanmayı istiyoruz ve şu anda yaşanan adli olaylar takımın konsantrasyonunu etkiliyor."
"Dünya çapında sponsorlarımız var ve yenileri de olacak. Bizi sevenlerin şüphesi olmasın, McLaren asla güç kaybetmeyecek."
İngiliz takımı McLaren'in patronu Ron Dennis Dünya Motorsporları Organizasyonu FIA'nın kendilerine 'Casusluk Skandalı' sebebiyle verdiği cezaya itiraz etmeme kararı aldıklarını belirtti. FIA McLaren'in bu sezon elde ettiği tüm markalar puanlarını sildi ve 100 milyon Dolar para cezası verdi.
Formula1'de 2007 Sezonu'nun bitimine üç yarış kala takımın pilotları İngiliz Lewis Hamilton ve İspanyol Fernando Alonso sürücüler klasmanında iki puan farkla ilk iki sıradalar.