İhtiyarlar Yurdu Derneği ve Golden Age Kalender`de buluştu

Hahambaşı Rav İsak Haleva, eşi ve Hahambaşılık müşavirlerinden Mois Kohen ile birlikte Barınyurt, Or- Ahayim Hastanesi ve İhtiyarlar Yardım Derneği`ni ziyaret ederek pansiyonerlerin ve hastaların bayramlarını kutladı ve iyi dileklerde bulundu.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
19 Eylül Çarşamba günü İYD’nin Kalender’e gerçekleştirdiği geziye katılan pansiyonerler, kahvaltı sonrasında Gezi Komisyonu sorumlularından  Ceni Zakuto, Rozi Ojalvo ve Robert Elmas  eşliğinde  yola çıktılar.  Dernekte hazırlanan sıcak ve soğuk mezelerle dolu piknik sepetleriyle Kalender’e gelen kırk pansiyoner kır gazinosunda öğlen yemeği yediler.
Şişli, Kurtuluş ve Caddebostan’dan kalkan servislerle aynı mekana gelen 98 kişilik Golden Age  pansiyonerleri de hoş bir sürpriz yaşadılar ve eski arkadaşları ile karşılaşarak sohbet etme imkanı da buldular. Golden Age Hanımlarının hazırladığı çekilişe İYD pansiyonerleri de davet edilerek hediyeler paylaşıldı. Kalender Tepe Restoran yetkili ve çalışanlarının her zamanki güler yüzü, sabrı ve güzel servisi misafirlerin memnun ayrılmasında önemli bir etken oldu.