Justin Henin turnuvadan çekildi!

Avrupa Basketbol Şampiyonası şokla bitti. Finalde İspanya ile Rusya`nın altın madalya için verdikleri mücadele nefes keserken, herkesin favorisi olan İspanya son iki saniyede kaybettiği liderliği geri çeviremedi ve son ana kadar adına yakışır oynanan finalde, Rusya İspanya`yı 60:59 yendi!

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Teniste, bayanlar dünya klasmanında ilk sırada yer alan Belçikalı raket Justin Henin, solunum yollarındaki enfeksiyon nedeniyle  Çin Açık Tenis Turnuvası'ndan çekildi.
Geçtiğimiz  haftatalarda ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, kariyerinin ikinci şampiyonluğuna ulaşan ve 585 bin dolarlık ödülün sahibi olan 25 yaşındaki Henin'in menajeri Ken Meyerson, Belçikalı raketin nükseden astım hastalığı nedeniyle ülkesinde doktora gittiğini belirterek, ''Doktoru 3 hafta dinlenmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Henin'in 1 Ekim'de başlayacak Stuttgart Grand Prix'sine katılıp katılmayacağı da belli değil'' dedi.
Bu arada Organizasyon yetkilileri, dünya sıralamasında üçüncü olan Sırp Jelena Jankovic'in turnuvaya katılmak istediğini ve kendisine ''wild card'' verilebileceğini açıkladı.