Yildirimspor`da futbol şöleni

Bu yıl beşincisi düzenlenen Aldo Perahya Futbol Turnuvası görkemli bir şekilde sona erdi.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Spor camiasına, Yıldırımspor Kulübü ve spor kamuoyuna büyük katkıları olan değerli insan Aldo Perahya adına yapılan turnuvanın kapanış ve ödül töreninde Rıfat Perahya bir konuşma yaparak Yıldırımspor Kulübü’ne katkılarından dolayı teşekkür etti. 
Perahya ayrıca  ailesinin bundan böyle daha çok destek vererek bu turnuvanın ölümsüzleşmesini sağlayacağını belirtti ve bu mutlu güne Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı’yı, Rıdvan Dilmen, Semih Yuvakuran, Cem Pamiroğlu ve Soner Toluncağ’ı davet etti.
Final maçından sonra, turnuva birincisi Dream Team takımıyla Rıdvan, Cem, Semih ve Soner’den oluşan yıldızlar topluluğu bir maç yaparak bu güzel güne noktayı koydu.
Kalabalık bir izleyici önünde gerçekleşen törende konuşan YSK Futbol Şubesi Başkanı Aydın Yafet, yaptığı konuşmada Aldo Perahya Futbol Turnuvası’nın yanı sıra 1. Beach Volley turnuvasına da yoğun ilgi gördüğünü, ayrıca katılımların artmasının ve gençlerin spora olan ilgisinin çoğalmasını sevindirici bulduğunu söyledi. Yafet,  turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Aslan Kohen, Lazar Behar, İzak Behar, Yakup Altaras, Ceki Berker ve Cumhur Kaspi’ye teşekkür edip plaketlerini verdi.
Madalya töreninde Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya, YSK Başkanı Hayim Eskenazi, geçmiş dönem başkanlarından Yaşar Bildirici, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve Rıdvan Dilmen ödülleri dağıttı. Gün, YSK Kadınlar Kolu’nun hazırladığı ikramlarla sona erdi.