Konyaspor, Kfar Saba ile berabere kaldi

Yağmur yüzünden büyük olaylara sahne olan Avrupa Grand Prix`sini Vodafone McLaren`den Fernando Alonso kazandı. Klasman lideri Lewis Hamilton ilk kez podyum dışında kaldı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Konyaspor, oynadığı üçüncü hazırlık maçında İsrail temsilcisi Kfar Saba ile golsüz berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekip ikinci maçında CSKA Sofya ile karşı karşıya gelecek.
Sporx Cup Futbol Turnuvası’nın  ilk maçında İsrail Hapoel Kfar Saba ile Fortuna Elten sahasında TSİ 19.00'da başlayan maçta karşı karşıya gelen Konyaspor, ilk yarısında Oğuzhan, Erkan Sekman, Burak, Ömer, Koray, Erman Ergin, Batista, Erman Özgür, Can Parlayan, Eren Şen ve Cedric Sabin on biri ile mücadele ederken yakalanan gol fırsatlarından yararlanamadı.
İkinci devrede Oğuzhan (Eray), Ze Gomes, Ömer, Koray, Erkan Sekman (Can Parlayan), Gökhan Çakır, Erman Ergin (Veysel), Erman Özgür, Neca, Volkan Çekiç ve Cedric Sabin'den oluşan kadrosuyla mücadele veren Konyaspor, rakibine üstünlük sağlayamadı ve Sporx Cup Futbol Turnuvası ilk maçını 0- 0 skoruyla tamamlandı.