Ve Beckham sahaya çikti

MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy`nin 250 milyon Euro ödeyerek renklerine bağladığı İngiliz süper star David Beckham, Chelsea`nin sezon öncesi hazırlık kampı dahilindeki özel maçta 27.000 kişi önünde yeni takımıyla ilk kez sahaya çıktı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

27.000 taraftar önünde oynanan maçı Chelsea kaptanı John Terry'nin 49. dakikada kaydettiği golle 1- 0 kazandı. David Beckham mücadelenin son 12 dakikasında golcü Alan Gordon'un yerine oyuna dahil oldu.
Maç sonunda kendisine uzatılan mikrofonlara: "Bugün 90 dakika sahada olmak isterdim ancak hazır olduğum söylenemez. Yine de bugün kulüp için iyi bir gündü. Bileğimdeki problemi atlatınca  çok daha iyi olacağım, sakatlığım ciddi değil" diyen David Beckham'ın hayli heyecanlı olduğu gözlendi.
Los Angeles Galaxy Başkanı ve Genel Menajeri Alexi Lalas ise: "Bu uzun süreli bir anlaşma. Önümüzdeki 5 yıl içinde herkesin David Beckham'ı görme şansı olacak. Bugün onu 90 dakika sahada tutup sağlığını riske edemezdik" dedi.
Bu arada adı sürekli Real Madrid'le anılan Hollandalı yıldız Arjen Robben, bu karşılaşmada forma giymedi. Maç sonunda bir açıklama yapan José Mourinho: "Arjen (Robben) bu maçta sakatlığı sebebiyle sahada değildi. Kendisi burada bizimle ve iddia edilenlerin aksine dönüşte Madrid'e değil, takımla Londra'ya uçacak" dedi.