Prof. Dr. Selim Kaneti`nin tezi kitaplaştirildi

Türk- İsrail İşadamları ve Dayanışma Derneği Başkanı Ruhi Üysem, babasının adını yaşatmak üzere Or- Ahayim Hastanesi`ne bir oda bağışında bulundu.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
15 sene önce aramızdan ayrılan Prof. Dr. Selim Kaneti’nin güncelliğini koruyan “Haksız Fiillerde Hukuka Aykırılık Unsuru” konulu doçentlik tezi kitap haline getirildi.
 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Maliye ve Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Esra Ekmekçi Çalıcıoğlu’nun yönetiminde Dr. İrfan Barlas, Araştırma görevlileri Mehmet Küçükkaya, Erdem Ateşağaoğlu, Cengizhan Hatipoğlu ve Gamze Gümüşkaya, kitabın hazırlanma aşamasında katkıda bulunarak bilimsel bir eserin oluşmasına destek oldular.
Söz konusu kitabın önsözünü kaleme alan Prof. Dr. Rona Serozan, Prof. Dr. Kaneti’nin sahip olduğu erdemlere, insanlık değerlerine değiniyor ve üst düzeydeki bilimsel bir ürün olan “Haksız Fiillerde Hukuka Aykırılık Unsuru” konulu tezi hukuk camiasına kazandıranlara teşekkürlerini iletiyor.
Prof. Dr Selim Kaneti’nin eşi Lina Kaneti, kızları Esin Kaneti Gidon ve Meral Kaneti Molinas’ın tezin kitaplaştırılmasında katkıları olanlara  teşekkürlerine de kitabın ilk sayfalarında yer verildi.