Aralarında Türkiyenin en iyi restoranları , beş yıldızlı otelleri, pastaneleri ve cafelerinin bulunduğu 60 kuruluşun katıldığı festivale La CASA Sefarad mutfağının en iyi örneklerini arasında sayılan özel soslu balık yemekleri olan Pişkado ala Şaka, Erikli balıkın yanı sıra Armi de Tomat, Pırasa Köftesi, Borekitas, Kuçarikas de Berencena, Maronçinos ve Pesah Kurabiyesi gibi tatları beğeniye sundu. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı davette La Casa standının önünde uzun kuyruklar oluştu. Konukların büyük çoğunluğu, hayatlarında ilk kez tatmak şansını elde ettikleri yemeklerin tariflerini almak için aşçılara sorular yönelttiler. Kurum yetkilileri, başarılı ve güzel bir deneyim yaşadıkları bu özel günün akabinde, her sene Lezzet Festivaline katılarak, Sefarad Mutfağını topluma tanıtmanın, cemaatimize yarar sağlayacağını fikrinde olduklarını açıkladılar.