YSK kiş spor okulu kapandi

10 Haziran pazar günü, Yıldırımspor Kulübü kış spor okulları kapanışını kutlandı. Uzun bir kış dönemi boyunca basketbol ve futbol oynamayı öğrenen, bu uğurda emek sarf eden gençlerin hepsi çok coşkuluydular. Çocuklarıyla gurur duyan veliler de bu sevinçli günlerini onlarla paylaşmak için hep beraber oradaydılar.

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Spor okullarının mezuniyeti saat 10.30 itibariyle oldukça kalabalık bir izleyici grubunun katılımıyla başladı. İlk olarak; önceki dönemin YSK Başkanı Avi Karako bir veda konuşması yaptı ve YSK spor okulları yöneticilerine teker teker teşekkür etti. Daha sonra Spor okulları başkanı Yalçın Abah’ın konuşma yaptığı tören; basketbol ve futbol talebelerine diploma ve hediyelerinin YSK yeni Başkanı Hayim Eskenazi tarafından verilmesiyle devam etti.
Daha sonra, bu sezon İstanbul Küçük Erkekler B liginde kendilerinden üç yaş büyüklerle mücadele edip; grubu altı maçta üç yenilgi ve üç galibiyetle üçüncü olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan 95- 96 doğumlu PROJE STAR gurubuna madalyaları verildi ve kendilerine önümüzdeki senelerde daha büyük başarılara imza atmaları temenni edildi.
İstanbul Gençler B liginden A ligine çıkabilmek için mücadele eden genç takımın guruptaki ikincilik iddiasını sürdürdüğünü, altı maçta; beş galibiyet, bir mağlubiyetle çok başarılı maçlar çıkardı.  YSK’nın yenildiği tek takım olan İstanbul Belediyesi’nin, Darrüşafa takımına yenilmesi halinde kendilerinin grup lideri olarak doğrudan playofflar’a kalabileceğini belirten takım sorumluları, son zamanlarda yapılan maçlarda YSK’nın Vefasporu 103 – 28, Darüşafakayı da 67- 56’lık maç skorlarıyla yendiklerine dair bilgiler verdi.
Müthiş bir  sezon geçiren YSK Spor Okulları’nın, yazın da aynı coşkuyu tekrarlamak isteyen gençlerimizi beklediğine dair mesajlar verilmesinden sonra kapanış töreni son buldu.