Or- Ahayim Hastanesi`nin yeni ünitesi açildi

Mark Levitas`ın yönettiği, yönetmen yardımcılığını Aylin Kontente`nin üstlendiği YSK gençlerinin sahnelediği “Ushpizin - Konuklar” adlı oyun 10- 11 ve 13 Haziran tarihlerinde Beşiktaş Kültür Merkezi`nde seyircisi ile buluştu.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Dr. Viktorya Ezgin, Dr. Lale Zeynep Kanmaz ve Dr. Sevil Sarıer’den oluşan ve Or- Ahayim Hastanesi bünyesinde hizmet veren  Kadın Sağlığı ve Doğum Ünitesi “Maximum Sağlık Hizmeti” geçen Cuma günü açılışını yaptı. Kadın sağlık ve  doğum hizmetleri alanında Or- Ahayim’de büyük bir atılım yapan üç hanım doktorun açılış törenine Bakırköy Hastanesi’ndeki eski çalışma arkadaşları ve hocaları katıldılar.
Or- Ahayim yönetim kurulu ve Pembe Melek’ler yönetim kurulu üyesi olan Viktorya Ezgin’e çalışmalarını başarı dileklerinde bulundular.
Başhekim Dr. Tunç Çelebi, bir yeniden yapılanma süreci yaşayan Or- Ahayim’in bu atılımıyla, kadın doğum konusunda iddialı bir duruma geldiğini söyledi. Açılışa katılanlar Alegra Torel Geriatri Pavyonunda ve bahçede kurulan iki ayrı büfe önünde hoşça vakit geçirdiler.