Bedensel engelliler yararina konser

Bedensel engelliler adına 12 Haziran Salı akşamı Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi`nde Rozi Anjel`in genç öğrencileri piyano üzerindeki yetenekleriyle izleyenlere çok güzel bir dinleti sundular.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Konser ilk başta Swan Senfoni Orkestrası ile Rozi Anjel'in öğrencisi olan Cem Kohen ile Vivaldi ve Mozart'ın renkli parçalarıyla başladı. Daha sonra Engelliler Derneği'nin Başkanı Kemal Demirel konuşması ve de Rozi Anjel'e çiçek ve de öğrencilerine sertifika dağıtmasıyla konser devam etti. Öğrenciler, Mozart'tan, J. S. Bach'a, Seferad parçası olan Los Bilbilikos'tan, Belle müzikalinin Quasimodo'su olan Garou'nun en sevilen parçalarından "Je n'Attendais Que Vous"'a kadar geniş bir yelpazede bir dinleti sundular. Kültür Merkezi’nin fuayesinde  açılan sergide resimler yine bedensel engelliler yararına satıldı. Bağışseversever katılımcılara Becky Leon'un bu etkinlik için özel tasarladığı rozetler verildi.
Konserde; Aslıhan Ağralı, Alp Anjel, Estel Anahmias, Eren Asena, Melisa Baron, Vanessa Baruh, Serra Bilgin, Lea Butrasoğlu, Tara Doorley, Mey Düek, Nazlı Gönenli, Mirella Habib, Cem Kohen, Reysi Leon, Sandy Leon, Selin Maden, Teri Manisa, Alida Rafael, Nedim Ruso ve Yael Yahya sırayla eserlerini seslendirdiler.