Kaptana veda gecesi!

Paris`te devam eden Fransa Açık`ta Güney Kıbrıs Rum Kesimi`nden Marcos Baghdatis ile Rusya`dan Igor Andreev çeyrek finale kalabilmek için karşılaştı. Setlerde geriye düşen Rus raket geriden gelerek maçı 3- 1 kazanmayı başardı ve adını da çeyrek finale yazdırdı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Türk futbolunun en efendi ve değerli isimlerinden biri olan Tugay Kerimoğlu, A Milli formaya veda ediyor. 36 yaşındaki deneyimli futbolcu, Brezilya ile Dortmund'ta oynanacak olan özel maçla birlikte ay yıldızlı formayı son kez kaptan olarak terletecek.
Tugay Kerimoğlu'nun milli jübilesinde A Milli Futbol Takımı ile Brezilya, Almanya'nın Dortmund kentinde özel maçta karşı karşıya gelecek.
Sahaya takım kaptanı olarak, 94. kez A milli oluşunu temsilen 94 numaralı formayla çıkacak olan Tugay, ay- yıldızlı takımda jübilesini yapacak.
A milli formayı ilk kez 27 Mayıs 1990 tarihinde İzmir'de oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Türkiye- Çek Cumhuriyeti özel maçında giyen Tugay Kerimoğlu, 93 kez A, 10 kez Ümit, 8 kez 18 yaş altı, 13 kez 16 yaş altı, 15 kez de olimpik olmak üzere toplam 139 kez milli takımlarda görev yaptı. Tugay, A Milli Takım'da Ukrayna ve Finlandiya'ya birer gol kaydetti.
Futbol yaşantısını halen İngiltere Premier Ligi takımlarından Blackburn Rovers'ta sürdüren 36 yaşındaki Tugay, 2001 yılından bu yana formasını giydiği kulübüyle sözleşmesini geçen ay bir yıl daha uzatmıştı.