Memo`lu Jazz`i 2. Periyot yakti!

McLaren`in İspanyol pilotu, Formula 1`de sezonun beşinci yarışı olan Monaco Grand Prix`sini kazandı. Yarışta ikinciliği Alonso`nun takım arkadaşı İngiliz Hamilton elde etti

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

MEMO'LU JAZZ'I 2. PERİYOT YAKTI!
Mehmet Okur'lu Utah Jazz, Batı Konferansı finali serisine mağlubiyetle başladı. San Antonio Spurs'a konuk olan Jazz, çok kötü oynadığı 2. periyodun faturasını ağır ödedi ve salondan 108- 100 mağlup ayrıldı. Milli basketbolcu maçta 10 sayı, 6 ribaunt, 1 asistlik performansla oynadı.
Mehmet Okur'lu Utah Jazz, Batı Konferansı finali serisi ilk maçında San Antonio Spurs'a deplasmanda 108- 100 yenildi.
San Antonio'nun ATT Center Salonu'nda oynanan ve 19 bine yakın basketbol severin izlediği maça iyi başlayan Utah oldu.
İlk 2,5 dakikada geçilirken Mehmet Okur'un üçlüğüyle 7- 0'lık bir seri yakaladı konuk takım. Ama bu üstünlük fazla uzun sürmedi ve toparlanan Spurs, Emmanuel Ginobili'nin de oyuna girmesiyle birlikte oyunda hakimiyeti kurdu ve ilk periyodu 23- 20 önde tamamladı.

JAZZ'I 2. PERİYOT YAKTI!
San Antonio Spurs, ikinci periyotta hücumda, özellikle savunmada çok kötü olan rakibi karşısında farkı açtı. Bu periyotta 31- 16'lık üstünlük sağlayan Spurs, devreyi 54- 36 önde kapattı.
İkinci yarı toparlanan Utah, son iki periyotta rakibine üstünlük kursa da açılan farkı ancak azaltabildi ve maç Spurs'ün 108- 100 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmada ribauntlarda Jazz, rakibine karşı kurduğu 48'e 33'lük üstünlüğü de değerlendirememiş oldu.