UÖML 7. İstanbul Felsefe Günleri`nde

Toplumumuzda 60 yaş üstü insanların yaşam kalitelerini arttırmak, hayatlarına renk katmak ve birlikteliklerini sağlamak amacıyla çalışan Golden Age Komisyonu 8 Mayıs Salı günü gerçekleştirdiği günde tüm dernek, kurum ve kuruluşların kadınlar kolu başkan ve üyelerini ağırladıSibel KONFİNO

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
28 Nisan tarihinde Özel Alev Lisesi’nde Felsefe öğretmeni Nimet Küçük tarafından organize edilen “Doğa-İnsan İlişkisi” konulu 7. İstanbul Felsefe Günleri’ne Ulus Özel Musevi Okulları da katıldı. UÖML’den Doris Hason, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden Alican Gülsevin ve  Bahçeşehir Koleji’nden Bora Saraç’tan oluşan öğrenci grubu, danışmanları Ulus Özel Musevi Lisesi Felsefe Öğretmeni Asım Erhanezer, Özel Saint Benoit Fransız Lisesi Felsefe Öğretmeni Betül Turfan Atmaca ve Bahçeşehir Koleji Felsefe Öğretmeni Handan Aydın’ın rehberliğinde “Çevre-Teknik ve Felsefe” konusunu ele aldılar.
Doris Hason “Aristoteles ve Werner Heisenberg”, Alican Gülsevin “Francis Bacon”, Bora Saraç ise "J.R.R. Tolkien" üzerine yaptıkları çalışmaları sundular.