BUNLARI DUYDUNUZ MU?

Betül BİLMEN> Türkiye`nin önde gelen şirketlerinin katılımıyla bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Eurasia Corporate Games (Kurumsal Oyunlar) 25- 26- 27 Mayıs tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle gerçekleşecek. Corporate Games dört yılda toplam 380 şirketten yaklaşık 12 bin kişinin katılımıyla gerçekle&

Ekonomi
9 Ocak 2008 Çarşamba
Golf, basketbol, voleybol, futbol, karting, dağ bisikleti gibi 14 spor branşının yer aldığı Corporate Games’te katılımı genelde 25ᆷ yaş grubunda % 5’i üst düzey yönetici % 20’si orta düzey yönetici, geri kalanı ise şirketlerin çeşitli departmanlarından katılan çalışanlar oluşturuyor. (Marketing Türkiye)

> Israil Electric Corp., Business Data Israil Ltd (BDI)’in yaptığı araştırmada üç yıldır çalışılacak en iyi şirket olarak şeçiliyor. İsrail Electric Corp.’u Intel, Bezeq, Partner ve Teva takip ediyor. Bank Hapolaim’in altıncı olarak yer aldığı sıralama, Cellcom, The Strauss Group, Bank Leumi and Pelephone Communications ile devam ediyor. BDI’nin 12 ayda tamamladığı ankete, bir şirketi çalışılacak iyi bir yer yapan kriterleri belirlemek amacıyla, 2000 kişi katıldı. Ardından 10.000 çalışan  kriterlerin önem sırasını belirledi. Sıralamayı yaparken dikkate alınan kriterler önem sırasıyla firmanın gücü, çalışma koşulları, çalışan sürekliliği, ücret politikası ve de kariyer gelişimine olanak sağlaması olarak belirlendi. (Jerusalem Post)

> www.ParfumSihirbazi.com hizmete girdi
Geçtiğimiz  ay,  Nedim Pase ve Cesi Hason tarafından kurulan site ile, Nessy yıllardır esans ve parfüm üzerine oluşturduğu tecrübelerini internet ortamına taşıdı. Üretimlerini hijyenik koşullar altında, tamamı Avrupa’dan ithal (Paris, İngiltere ... vb.) hammaddeler ile özel laboratuarlarında gerçekleştiren Nessy firması uygun fiyatlarıyla, müşteri memnuniyetini hedefliyor. Önümüzdeki günlerde güncellenecek sitede,  kokulu mum, oda parfümleri ve bayan aksesuarları da yer alacak.
Doğum günü, evlilik yıldönümü, anneler günü ve sevgililer günü gibi özel günlerde, kişisel mesajınız ile hediye paketi olarak adrese teslim ediliyor.