Nets farkli kazandi!

NBA`de play- off serisi devan ederken, Phoenix Suns, deplasmanda Los Angeles Lakers`ı yenerek seride 3- 1`lik üstünlüğü yakaladı. 113- 110`luk skorla galip gelen Suns`da, Stoudemire ve Shawn Marion galibiyeti sağlayan mimarlar oldular

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

NBA'de sezona play- off birinci tur maçlarıyla devam edilirken, Continental Airlines Arena'da 20 bin basketbol severin izlediği maçta Toronto Raptors'ı konuk eden New Jersey Nets, rakibini 102- 81 yendi.
Doğu Konferansı play- off'’lar birinci turunda Toronto'yla yedi maçlık serinin dördüncü maçına çıkan New Jersey, aldığı galibiyetle seride de 3- 1 öne geçti ve ikinci tur için büyük avantaj sağladı. New Jersey'de Vince Carter attığı 27 sayıyla galibiyetin mimarı olurken, Jason Kidd ise üst üste ikinci 'triple- double' yapma şansını sadece iki ribauntla kaçırdı. Kidd, mücadeleyi 17 sayı, 13 asist ve 8 ribauntluk başarımıyla noktaladı.
Seride 3- 1 geriye düşen Toronto Raptors'ta ise All- star yıldızı Chris Bosh 13 sayı, 10 ribauntla oynarken, T.J. Ford 13 sayı üretti. Toronto'nun İtalyan oyuncusu Andrea Bargnani attığı 16 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Raptors, New Jersey karşısında yüzde 41 gibi düşük bir şut yüzdesiyle oynarken, maç boyunca 22 kez de top kaybetti.
İki takım arasında serinin beşinci maçı Toronto'da oynanacak.