Taksim Devlet Sahnesi`nde Lionslardan YSK`ya ‘Profesyonelliğe İlk Ad&

2007 - 2008 Eğitim Yılı Tanıtım Toplantıları cemaat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşiyor. Okul idarecileri son iki yıldır velilerine ve cemaat üyelerine eğitim felsefelerini, hedeflerini ve başarılarını küçük gruplar halinde düzenledikleri tanıtım toplantıları ile aktarıyorlar.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

16 Nisan Pazartesi gecesi Taksim Devlet Sahnesi’nde düzenlenen bir etkinlikte Lions Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu.
Lions’lar tarafından  yedinci kez gerçekleştirilen törende  pek çok şehir tiyatrosu ve özel tiyatrolar çeşitli dallarda ödül kazandılar.
Aralarında Göksel Kortay, Genco Erkal, Dilek Türker, Osman Şengezer, Meral Çetinkaya gibi bir çok değerli sanatçının da ödül aldığı gecede Yıldırımspor Alkışlar Tiyatrosu ''Profesyonelliğe İlk Adım Özel Ödülü'' ile onurlandırıldı.
Lions Tiyatro Ödülleri Düzenleme Kurulu Koordinatörü Ömer Şahinbaş, yüzyirmi oyun arasından ödüle layık görülen YSK’nın “Şeytana Uyma” oyununu  geçtiğimiz aylarda Şişli Terakki Lisesinde izlediklerini ve çok etkilendiğini  belirtti.
Boğaziçi Üniversitesi'nden  bir davet alan YSK Alkışlar Tiyatrosu, Etnik Tiyatrolar Festivali’nde ''Herşeye Rağmen' 'oyunuyla seyircisiyle bir kez daha buluşacak.