Ulus Özel Musevi Lisesi tanitimi yapildi

2007 - 2008 Eğitim Yılı Tanıtım Toplantıları cemaat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşiyor. Okul idarecileri son iki yıldır velilerine ve cemaat üyelerine eğitim felsefelerini, hedeflerini ve başarılarını küçük gruplar halinde düzenledikleri tanıtım toplantıları ile aktarıyorlar.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Bu kapsamda 8 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen lise tanıtım toplantısına Uzman Psikolog Oktay Aydın konuk olarak katıldı. Tanıtıma, Aydın’ın  “Okul Seçimi kriterleri ve okul seçiminde ailenin önemi”ni anlatan sunumu ile başlandı. Barkovizyon eşliğinde yaptığı sunumunda öğrencinin kişiliğine ve hedeflerine göre lise seçimi yapılması gerektiğini anlatan Aydın, velilerle lise seçimi yaparken dikkate almaları gereken konuları paylaştı.
Aydın’ın sunumunun ardından Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi; son yıllarda %100’lere ulaşan ÖSS başarıları ve öğrencilerin girdiği üniversiteler hakkında bilgiler verdi.
Tanıtıma Lise Müdürü Funda Kara’nın UÖMO’da ÖSS’ye yönelik akademik çalışmaları, İngilizce’yi destekleyen yurt dışı projeleri, Kariyer Ofis ve Rehberlik Servisi’nin çalışmalarını aktaran sunumu ile devam edildi. Velilerden gelen istek üzerine bu tanıtımı öğrencilere de yapmayı planladıklarını belirten Kara, UÖMO olarak tanıtım toplantılarına gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.