Göztepe Kültür Derneği`nde teşekkür gecesi

18 Nisan Çarşamba gecesi Göztepe Kültür Derneği lokalinde gerçekleştirilen gecede iki yıllık görev süresi sona eren Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışma arkadaşları onurlandırıldı

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Göztepe Kültür Derneği’nde  İsmail Bahar Başkanlığında  2005 - 2007 dönemi görev süresi tamamlanan üyelerin  teşekkür plaketleriyle onurlandırıldığı gecede duygulu anlar yaşandı. 
Kürsüye davet edilen Başkan İsmail Bahar iki yıllık başkanlığı süresince kendisiyle birlikte görev alan Yönetim Kurulu üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.
 Bahar; tiyatrosundan, eğlence gecelerine, spor okulundan, dergisine, hanımlarından, kermesine, kültür gecelerine, genç evlilerinden, halkla ilişkilerine, lokal düzenlenmesine ve faaliyet organizasyonlarına değin tüm çalışanlara destek vermenin, derneğin dış ilişkilerini yükseltme çabalarının, özellikle de gençlerle çalışmanın ve gereğinde onlara yardımcı olmanın, sorunlarına çözüm bulmanın kendisine mutluluk verdiğini söyledi.
Başarılı her işin ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurgulayan Bahar, yeni dönemde de görevine devam edeceğini açıklayarak, bu görevi üstlenmekten büyük onur ve gurur duyduğunu belirtti.
Derneğin gerçekleştirdiği faaliyetlerin ekranlara yansıtıldığı barkovizyonun ardından, komisyonlarda görev alanlar  sahneye davet edilerek  plaketlerle onurlandırıldılar.
Desteklerinden dolayı  özel bir plaket sunulan Tuna Alkan, GKD’in başarılı çalışanlarını kutladı.
Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Erol Krespi, tüm komisyonlara verdiği destek ve özverili çalışmaları için dernek adına hazırlanan teşekkür plaketini Başkan İsmail Bahar’a  sunmak üzere Başkan Yardımcısı Nihat Türkmen’i sahneye davet etti.
Büyük bir katılım ve coşkunun yaşandığı gecede yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu atan üyeler, geç saatlere kadar eğlendiler.