Beşiktaş`ta yemek kavgasi!

Erol SABANBugün artık bir efsane haline gelmiş olan BMW`nin M modellerinin son harikası M3`ün 4. jenerasyonu tek kelimeyle araba fanatiklerini hayran bırakmak için üretilmiş! BMW`nin son sloganlarından biri olan: “Motor sporları kanımızda değil, o bizim DNA`mız” bu otomobilin üretiminde performans ve sürüş keyfine verilen önemi vurguluyor! Bir BMW hayran&#

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Beşiktaş'ta Sakaryaspor maçı öncesi ortamın gerildiği öne sürüldü! LİG TV'nin haberine göre Teknik Direktör Tigana ile Menajer Ali Gültiken önce tesislerde ardından da otobüste sert bir biçimde tartıştılar. Tartışmanın nedeninin Gültiken'in futbolcular için hazırlattığı yemek olduğu belirtildi

Ligtv.com.tr'de yer alan LİG TV'nin haberi şu şekilde:
Teknik Direktör Tigana ile Menajer Ali Gültiken Sakaryaspor maçı öncesi sert biçimde tartıştı. Kafile Sakarya'ya hareket etmeden önce Ali Gültiken'in futbolcular için yiyecek hazırlattığı, Tigana'nın da "Benim haberim olmadan kimse bir şey hazırlamasın" diye sert çıktığı belirlendi. İkilinin tesis çıkışından sonra, yolculuk esnasında da birbirine bağırdığı ifade edildi.

Baki'ye destek

Beşiktaş'ta cumartesi günkü Sakaryaspor beraberliğinin ardından Tigana takıma iki gün izin verirken, futbolcular Baki'ye sahip çıktı. Siyah-beyazlıların, Sakaryasporlu Cangele'nin attığı golde eleştiri oklarına hedef olan savunma oyuncusu için "Baki ne yapsın? O golde savunma olarak hatamız var. Ceza sahasında bizden sekiz  rakip takımdan üç oyuncu varken bu golü yiyorsak, hata hepimizin" dedikleri belirtildi.
Futbolcuların ayrıca "Şampiyon olmak istiyorsak, bizim için rahat skoru elde edene kadar mücadele etmeliyiz. Öyle bir dakikada gol yedik ki, son beş  dakikada strese girdik. Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesi nedeniyle aradaki fark korundu ama, yenseydik büyük avantaj kazanacaktık" şeklinde görüş belirttikleri ifade edildi.

Kart uyarısı
Öte yandan Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'dan, sarı kart uyarısı devam ediyor. Üç sarı kartı bulunan yedi futbolcunun yanı sıra,  altı oyuncunun da çift sarı kartlı olması nedeniyle Fransız hocanın: "Dikkatli olun" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ta üç sarı kartı bulunan oyuncular şöyle: Serdar, Ricardinho, Nobre, Mehmet Sedef, Koray, Fahri, Baki.