Hido`lu Orlando Magic garantiledi!

Erol SABANBugün artık bir efsane haline gelmiş olan BMW`nin M modellerinin son harikası M3`ün 4. jenerasyonu tek kelimeyle araba fanatiklerini hayran bırakmak için üretilmiş! BMW`nin son sloganlarından biri olan: “Motor sporları kanımızda değil, o bizim DNA`mız” bu otomobilin üretiminde performans ve sürüş keyfine verilen önemi vurguluyor! Bir BMW hayran&#

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, Boston Celtics'i 88- 86 devirerek play- off'lara katılmayı garantiledi. Maça ilk beşte başlayan ve yaklaşık 33 dakika kalan Hidayet, karşılaşmayı 20 sayı,  altı ribaunt,  iki asist ve üç blokluk performansla noktaladı

Florida'daki Amway Arena'da yaklaşık 18 bin basketbol severin izlediği maçta Boston Celtics'i ağırlayan Orlando Magic rakibini 88- 86 yenerek dört sezon sonra ilk kez Doğu Konferansı'nda play- off'lara katılmayı başardı. Orlando'da forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, hem karşılaşma boyunca oynadığı etkili basketbol hem de maçın son saniyelerinde Delonte West'e yaptığı blokla takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Maça ilk beşte başlayan ve yaklaşık 33 dakika süre alan Hidayet, 15'te 6 genel şut ortalamasıyla oynarken karşılaşmayı da 20 sayı, altı ribaunt, iki asist ve üç blokluk başarıyla noktaladı. Yedi kez kullandığı üç sayılık atış denemelerinde iki kez isabet bulan Hidayet, 6 kez kullandığı serbest atışlarında tamamını sayıya çevirdi.
80. maçında, 38. galibiyetini alan Orlando Magic, Indiana Pacers'ın New Jersey Nets'e 111- 107 yenilmesiyle Doğu Konferansı'nda sekizinci olarak play- off'lara katılmayı garantiledi. Orlando'da Dwight Howard 10 sayı, 14 ribauntlık etkili oyunuyla 'double- double' yaptı ve galibiyete büyük katkı sağladı. Howard, bu sezon 58. kez 'double- double' yaptı. Jameer Nelson ve Grant Hill 16'şar sayı üreterek Orlando'yu galibiyete taşıyan diğer isimlerin başında geldiler.
Sezonun en kötü galibiyet yüzdesine sahip takımların başında gelen Boston Celtics, 80. maçında 57. yenilgisini aldı. Orlando karşısında 28 sayıyla oynayan Al Jefferson takımının en skorer ismi olurken, Delonte West 19 sayıyla skora katkı sağladı.