Açilişi Hakan Dinç yapti

Takım tenisinin en önemli organizasyonu olan Davis Kupası`nda yarı finalistler belli oldu. Rusya, Almanya, ABD ve İsveç yarı finale yükselen ülkeler oldular

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan İpragaz Rallisi'ni Ford Ralli Sport'tan Hakan Dinç kazandı
Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Arkas Otomotiv Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan İpragaz Rallisi'nde, genel klasmanda Hakan Dinç ilk sırada yer aldı.
Startı cumartesi günü verilen rallide iki gün boyunca 160 kilometresi özel etap olmak üzere yaklaşık 550 kilometrelik parkurda mücadele edildi.
Mücadele sonunda genel klasmanda Ford Ralli Sport'tan Hakan Dinç ilk sıraya yerleşirken, Ercan Kazaz (Atölye Kazaz) ikinci ve Ahmet Burkay (Lassa Team) üçüncü oldu. Ralli, İnciraltı semtindeki İzmir Kent Ormanı'nda sonlandı. Burada düzenlenen törende birinciler şampanya patlattı.
Yarışma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakan Dinç, yarışta lastik seçimi nedeniyle sorunlar yaşadığını, ancak yine de başarıya ulaştığını söyledi.
Ercan Kazaz ise derecesinden memnun olduğunu ve rallinin kendileri için başarılı geçtiğini bildirdi. Bu arada Atölye Kazaz'ın yarış sonuçlarına itirazını değerlendiren komiserler kurulu, geçici sonuçları aynen kabul etti.