İhtiyarlara Yardim Derneği`nde teşekkür gecesi

Yeni bir tanıtım dönemi içine giren Ulus Özel Musevi Okulları, önümüzdeki günlerde bir kültür festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Her biri kendi konusunda uzman kişilerin bilgi ve birikimlerini paylaşacağı U-mmud festivali “Öğrenmeyi Öğrenmek” başlığı altında katılımcıları çeşitli konularda ay

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

5 Nisan Perşembe akşamı İYD’de Eşpansiyoner Projesi katılımcıları onuruna bir gece düzenlendi. Gecede pansiyonerler ile misafirler İYD cateringin hazırladığı Pesah Bayramı’na özgün bir menü ve  müzik eşliğinde neşeli saatler geçirdiler. Coşkulu bir kalabalığın olduğu gecede Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya ve İYD Başkanı Hayim Küçük yaptıkları konuşmalarda bağış severlerin katkılarının cemaatimiz için önemini belirttiler.
Dernek ambleminin simgelendiği yap-boz’un misafirlerce tamamlanmasının ardından Eşpansiyoner projesi katılımcılarına İYD Başkanı Hayim Küçük tarafından ikinci yıl teşekkür plaketleri verildi.
Geceye katkıları bulunan Salute Organizasyon, Mıx Müzik, Dıgıtal Video Production kuruluşlarına plaket verilmesi ile gece, ileriki yıllarda bu güzelliğin devam etmesi dileğiyle sona erdi.