UÖMO`da “Geleneksel Mezunlar Börek Günü”

18 Mart Pazar günü; Amram Oditoryumu`nda “Geleneksel Börek Günü”nü kutlayan UÖML mezunları heyecan dolu bir gün yaşadılar.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Musevi Lisesi mezunlarının ve emekli öğretmenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen günün sunumunu UÖML Lisesi mezunu Vili Güzelbahar yaptı. Güzelbahar’ın “Okulumuz cemaatimizin gözbebeğidir, bizler onu hak ettiği yerde tutmalı ve gereken değerleri vermeliyiz ki, yarının gençleri de bugün bizim burada yaşadığımız gururu, onuru yaşasınlar” sözleriyle duygularını dile getirdi.
Mezunlarını okulda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten  UÖMO Lise Müdürü Funda Kara’nın konuşmasının ardından, UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi yeniliklerden ve teknolojik gelişmelerden bahsetti. UÖMO’nın artık öncelikli bir alternatif olduğunu belirtti.
Uzun bir aradan sonra birbirlerini görmenin heyecanıyla plaketlerini alan 60ᇆᆼ yıllık mezunların ardından, beratlarını almak için sahneye gelen 30ᆨᆞ yıllık mezunlar birbirlerini sevgiyle kucakladılar. Alberto Modiano ve ekibinin fotoğraflarıyla bu özel günü ölümsüzleştirdiler. Lise öğrencilerinden oluşan orkestranın muhteşem gösterisinin ardından, gün UÖML’nin yemekhanesinde börek yenmesiyle sonlandı.