Hidayet kirik burnuyla 10 sayi atti

Türkiye 1. liginin ilk devresini 5. sırada bitiren Yıldırımspor Büyükler Masa Tenisi Takımı, ikinci devrenin ilk 6 müsabakasını Nedim Yılmaz, Yosi Namer, Ceki Namer ve Ferhat Erduran`dan oluşan kadrosu ile oynadı. İlk Günkü müsabakalarda YSK 1. lig ilk devre 6.sı “İstanbul Veteran” takımını 3- 2, 11. “İzmir Altay”ı 3- 0 y

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), Chicago Bulls maçında burnu kırılan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, takımı Orlando Magic'in Houston Rockets'a 103ᇰ yenildiği maçta 10 sayı attı

Houston'da bulunan Toyota Center'da oynanan ve 18 bin 135 basketbol severin izlediği mücadeleye ilk 5'te başlayan, ancak burnundaki sakatlık tekrarlayınca sahayı terk etmek zorunda kalan Türkoğlu, 33 dakika içinde 10 sayı, 4 asist ve 2 ribauntluk performans sergiledi.
Maça maskesiz başlayan ve ilk çeyreğin bitimine 2 dakika 24 saniye kala tekrar sakatlanan Hidayet, yüz maskesi takarak yeniden sahaya döndü.
Ligdeki 35'inci yenilgisini alan Magic'te Dwight Howard, 16 sayı ve 12 ribauntla ''double double'' yaparak takımının en etkili ismi oldu. Grant Hill'in 17 sayı attığı mücadelede, Darko Milicic 15 sayı ve 9 ribauntla ''double double''ı kaçırdı. Houston Rockets'ta ise Çinli pivot Yao Ming, uzun süren sakatlık döneminin ardından döndüğü sahalarda eski formuna yeniden kavuştuğunu gösterdi. Bacağı kırılan ve ligde 33 maç forma giyemeyen Yao, Magic potasına gönderdiği 37 sayıyla gecenin yıldızı olurken aynı zamanda 7 de ribaunt aldı.
Tracy McGrady ise eski takımına karşı 19 sayı, 10 asist ve 3 ribauntluk bir oyun sergiledi ve galibiyette etkili oldu. Juwan Howard ise takımı adına 14 sayı üretti.