Leonardo Di Caprio Tel Aviv`de

Leonardo Di Caprio`nun manken sevgilisi Bar Raphaeli ile İsrail`e gelişi magazin basınını hareketlendirdi. Di Caprio`nun ziyareti, İsrail başbakanının Filistinli liderle gerçekleştirdiği önemli toplantıdan daha çok ilgi çekti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Oscar adayı yıldız Leonardo Di Carprio, bir yıldır birlikte olduğu manken sevgilisi Bar Raphaeli ile pazar günü İsrail’e uçtu. Yakışıklı Hollywood yıldızının İsrailli bir kız arkadaşı olmasından gurur duyan İsrail basını, çiftin gelişini görüntüleyebilmek için oldukça çaba harcadı.
Frankfurt’tan gelen gece uçuşu ile fark edilmeden ülkeye girmeyi ümit eden çiftin ilişkisi, İsrail basını tarafından yakından takip ediliyor. İrlanda’ya yapılan bir yolculuktan dönen eğlence basını, aynı uçakta seyahat eden çiftin gelişini de haber yapmakta gecikmedi. Raphaeli’nin ailesinin yaşadığı Tel Aviv’in lüks banliyösüne doğru yola çıkan çift, fotoğrafçılar tarafından takip edildi. Ülkenin en popüler eğlence programının sahibi Guy Pines, bu sahneyi havadan çekebilmek için helikopter kiraladı. Pines, yurtdışında alışılmış bir uygulama olan helikopterle çekimlerin İsrail için bir ilk olduğunu söyledi. Ancak tüm çabalara rağmen, gazeteciler Di Caprio ve sevgilisinin eve girişleri sırasında çekilen birkaç bulanık fotoğraftan öteye geçemedi.
Pines, son dönemde basında yer alan haberlerin pek de keyifli olmadığını, İsraillilerin böyle haberlerle oyalanmaktan mutlu olduklarını söyledi. Bu masalsı çiftin de bu sebeple medyanın eğlenebileceği bir konu olduğunu belirtti.
Basının ilgisini üzerinde toplayan Di Caprio “Köstebek” filmindeki rolü ile Oscar’a aday olurken, Raphaeli de Sports Illustrated’ın son sayısında Aerosmith grubunun solisti Steven Tyler ile verdiği pozlarla yer almıştı.