Ahmed Hassan haftanin oyuncusu

Belçika Birinci Ligi`nde haftayı 3 golle kapatan Anderlecht`in Mısırlı oyuncusu Ahmed Hassan, haftanın oyuncusu seçildi

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
Beşiktaş'ın Mısırlı eski oyuncusu Ahmed Hassan, Belçika basını tarafından 10 üzerinden 10 puan alarak, haftanın futbolcusu seçildi.    
Belçika basını, takımı Anderlecht'in Racing Charleroi ile yaptığı maçta 3 gol birden atarak, takımının sahadan 3DŽ'lik galibiyetle ayrılmasını sağlayan Ahmed Hasssan'ın, karşılaşmada harikalar yarattığını yazdı.    
Böyle bir futbolu Belçika Birinci Ligi'nde uzun süredir görmediklerini belirten Belçika basını, Mısırlı futbolcuyu göklere çıkardı.    
Haftaya lider Racing Genk ile sezonun en önemli maçını oynayacak Anderlecht'in en büyük kozu Hassan: ''Charlerio karşısında gösterdiğim performansın tesadüf olmadığını ispat edeceğim. İnşallah, aynı başarıyı tekrarlayacağım'' dedi.    

SENEYE YOK
Takımıyla 2008 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Ahmed Hassan, Anderlecht'te kalmayacağını, bir kez daha yineleyerek Mısır'a dönmek istediğini kaydetti.    
Konuyla ilgili yorumda bulunan Anderlecht'in Menajeri Hernan Vanholsbeck: ''Biz Ahmed Hassan'ın gitmesini istemiyoruz. Uzun süredir menajerleriyle konuşup ikna etmeye çalışıyorum. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.    
Ahmed Hassan ise ''Ben kararımı verdim. Ailevi nedenlerden dolayı değil, kişisel nedenlerle gidiyorum. Kulüple karşılıklı saygı büyük, ama kararım kesindir'' ifadelerini kullandı.