Oksiart`ta bir başari öyküsü

Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp keyifli bir müzik eşliğinde, tüm ayrıntıların özenle düşünülerek yaratıldığı konforlu bir atmosferdesiniz. Konusunda uzman ve güleryüzlü ekibiyle rahatlatıcı uygulamaların tadını çıkartıp, metropolün sizden aldıklarını geri kazanmaya ve kendinizi şımartmaya

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Tina Albuher PARDO bundan tam bir sene önce 135 kg idi. Sonunda kilolarından kurtulmaya karar verdi ve Oksiart’la tanıştı. Burda bir sene boyunca yapmış olduğu çalışmalar sayesinde 46 kg verdi. Oksiart’ta dietin yanısıra LPG, Karboksiterapi, Mezoterapi ve radyo frekans yöntemleriyle 89 kiloya indi. İdeal kilosuna gelebilmek ve deforme olmamak için Oksiart’a halen devam ediyor. Hem de Oksiart’ın işletmecisi olarak...

46 kilo verebilmek için herhangi bir program uyguladınız mı?
Zayıflamak öncelikle istek, daha sonra da ciddi bir disiplin ister. Tabi ki bir program izledim.
a) LPG: Haftada üç gün
b) Karboksiterapi: Haftada iki gün
   (LPG’den sonra)
c) Mezoterapi: On günde birkez
d) Radyofrekans (Accent): Onbeş 
    günde bir
e) Vucut Bakımları: Haftada bir
   (Sıkıştırma ve Zayıflatıcı)
f) Ozon Sauna: Haftada bir gün

Mezoterapi bildiğimiz kadarıyla iğneli bir yöntem; iğneden korkanlar için başka bir metod varmı?
Karboksiterapi ile Mezoterapi iğneli bir yöntemdir. İğneyle barışık olmayanlar için Ozon Sauna yöntemini önerebilirim. Ozon Sauna’da 20 dakikada 200 ile 500 Kcal yakabilirsiniz.

“Sevgililer Günü” haftasında kliniğinizde Tuğba Ekinci’yi ağırlamışsınız. Çikolata bakımı yaptırmış. Bu nasıl bir bakım ve yararları nelerdir?
Tuğba Ekinci ve Doğa Rutkay gibi birçok ünlüye “Sevgililer Günü”nde çukulata bakımı uygulandı. Sevgililer günüyle tek bağlantısı, özel ve çikolata olmasıdır. Bakımın en önemli özelliği vücuttaki yağları yakmasıdır. Ayrıca vücut çikolata gibi kokmaya ve hafif bir renk değişimine uğruyor. Tüm vücuda peeling uygulanarak ölü deririnin yenilenmesi ve karışımın deriye nufus edilmesi sağlanıyor. Özel bir çukulata karışımın sıcak olarak vucuda masajla yedirildikten hemen sonra ısıtılmış SPA yatağına sarılarak 30 dakika sudolu ve titreşim yardımıyla masaj yapılarak rahatlamanız ve çukulatanın yaydığı enfes kokusuyla vucudun salgıladığı endorfin (mutluluk hormonu) devreye giriyor ve kişiyi mutlu kılıyor. Bakım bittikten hemen sonra kendisine çikolata ikram ediliyor.

Kliğinizde daha ne gibi terapiler bulunmaktadır?
a) Kliniğimizde Uzman Diyetisyenimiz, zayıflama konusunda destek vermektedir.
b) Laser Epilasyon (Extream Makeover Programında kullanılan IPL system) Ozon Terapi/Botox/Dolgu/
c) Cilt Bakımı/ Anti-Aging/Oksijen
    Terapi/Vitamin Terapi
d) Oksijen ve Vitaminoterapi
e) Elde yaşlılık lekeleri / Çiller /
    Ameliyat  ve yara izleri /
    çatlak tedavisi
f) Kalıcı (Kaş, Dudak, Kontür)
   ve Profesyonel makyaj
g) El ve Ayak Bakımı
h) Estetik Cerrahi

Şalom Gazetesi okurlarına yönelik özel bir avantaj sunuyor musunuz?
Şalom’a röportaj vereceğimizi öğrendiğimizde, gazete okurlarına avantajlı bir çok yöntem geliştirdik. Mesela özel günlerde eşlerin, kardeşlerin ve arkadaşların birbirine “Kendini Şımart” adı altında hediye paketleri hazırladık. Bu paketi Oksiart’ın kurumsal kimliğine yakışır şık kutularda davetiye olarak sunuyoruz. Ayrıca isteğe ve ihtiyaca göre birçok paketlerimiz bulunmaktadır. Şalom Gazetesi vasıtasıyla bize gelen okurlarımız nakitte %20 ve kredi kartında %10 indirimimiz olacak.

Oksiart: Adnan Saygun Cad.No.:21Nj
Ulus-İstanbul (Ulus Dia’nın hemen üstü)
Telefon: 0212 263 04 00 pbx
Fax: 0212 263 04 06
e-mail:
info@oksiart.com veya
tina.pardo@oksiart.com
Web Site:
www.oksiart.com