Göztepe Kültür Derneği`nde eğlence günleri

14 Şubat Dünya Sevenler Günü`nde Ulus Özel Musevi Okulları`nda, tüm lise ve ilköğretim öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı bir Klasik Müzik konseri düzenlendi. Henüz yeni kurulmuş “Kamerata İstanbul” topluluğu, yaklaşık bir saat süren Klasik Müzik ziyafetinde, gerek öğrencilerle zaman zaman sohbet ederek, ger

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği’nde 14 Şubat Çarşamba Gecesi tüm sevenlerin bir araya geldiği bir gece yaşandı. Kalp şeklinde balonlar ve sevgi sözcükleri içeren ışıklarla süslü salona alınan konuklar kapıda kırmızı güllerle karşılandı. Katılımın yoğun olduğu eğlencede gitarda  Viktor Özlevi, klavyede Sami Hanay ve solist Mirey Banana sahne alarak eski ve yeni şarkılardan derlenmiş bir repertuar sundular. Eğlence geç saatlere kadar devam etti.
19 Şubat Pazartesi günü,  2. Bahar “Magazin A La Cudıya” sahnelendi. 60 yaş ve üstü gençlere yönelik gerçekleştirilen bu gün için  GKD Hanımları ve tiyatro ekibi danslar, tiplemeler ve skeçlerle süslenmiş bir program hazırladılar. “Hoşgörü” temasının işlendiği etkinlikte sunulan ikramların ardından söylenen şarkılara katılan konuklar neşe, coşku ve eğlence dolu saatler yaşadılar.
GKD’nin komedi oyunu “Pardon Yanlış Anladım!” yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği Anadolu Yakası’ndaki gösterilerini tamamlayıp önümüzdeki günlerde Avrupa Yakası’nda seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Yetkililer bu konuda bilgi almak için dernek sekreterliğine başvurulması gerektiğini belirterek günün stresinden kurtulup kahkaha dolu  birkaç keyifli saat geçirmek isteyen herkesi bu oyuna beklediklerini belirttiler.