Göztepe Kültür Derneği faaliyetleri devam ediyor

Geçen hafta bir arkadaşımın ısrarlarına dayanamayıp nihayet bir tiyatro izlemeye gittik. Gerçi emindim gecenin sonunda kendisine müteşekkir kalacağıma ve oh yahu iyi ki gelmişiz diyeceğime. Fakat işte o kadar takılıp kalmışız ki sinema yemek ya da televizyon yemek üçgenine. Artık onların dışında ki etkinlikler neredeyse alternatif halini almış

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba

Minikidsler
20 Ocak’ta GKD’de gerçekleşen Minikids Kış Karnavalı Partisi oldukça renkli geçti. Kış dekorları ile süslenen salonda masa faaliyetleri ve oyunların yanı sıra yenilenen oyun parkında çocuklar hoş vakit geçirdiler. Kardan adam, çeşitli bilezikler ve resimler yapan minikler,daha sonra müzik, dans ve oyunlarla eğlendiler.
Mart ayında Purim balosunun gerçekleşeceğini belirten Minikids sorumluları: “Bizleri en çok sevindiren,  partileri kaçırmadan devamlı gelen çocuklarımızın yanı sıra  her seferinde artarak katılım sağlayan yeni cıvıl cıvıl minikler ve gözlerindeki mutlu tebessüm” diyerek duygularını dile getirdiler.

‘Aşina’ rüzgarı
27 Ocak Cumartesi gecesi GKD’de coşkulu bir eğlence gecesi yaşandı. Konuklar, gür ve berrak sesi ile geceye renk katan solist Aşina’nın seslendirdiği şarkılara eşlik ettiler. Büyük beğeni toplayan solist, katılımcıların ısrarlı alkışları karşısında tekrar sahne alarak evlilik yıldönümleri ve doğum günlerini kutlayanlara  güzel bir şarkı armağan etti. Gecenin eğlence sorumlusu Leon Arditi ve arkadaşları gösterilen yoğun ilgi için katılımcılara teşekkür ederken   Şubat ayı içinde düzenlenecek olan bir sonraki eğlence  faaliyetinde tekrar görüşme temennisinde bulundular.

Tiyatro günü
28 Ocak Pazar günü “Pardon Yanlış Anladım” adlı oyun matine olarak sahnelendi. Aile  içi ilişkilerde yaşanan çelişkileri konu alan komedi kalabalık bir oyuncu grubu tarafından sahneleniyor. Her yaştan kişilerin ilişkilerine yansıttıkları önyargının insanlara yaşattığı olumlu ve olumsuz yönlerin mizahi olarak işlendiği oyuna  Barınyurt ve İhtiyarlar Yurdu pansiyonerleri de konuk oldular. Büyük beğeni ve ilgi ile izlenen oyun Şubat ayı içinde sahnelenmeye devam edecek.