Minnesota, Okur`a dayanamadi

İngilizlerin büyük otomobil üreticilerinden biri olan ve şu an Ford`a bağlı Aston Martin özellikle son modelleriyle tüm dünyada büyük beğeni toplamakta. James Bond`un son filmi ‘Casino Royale`da arabasının Aston Martin olması firmanın daha da ilgi odağı olmasını ve son modellerinin özellikle dizayn olarak ne kadar başarılı

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), yapılan 9 maçla devam edildi. Utah Jazz'ın sahasında konuk ettiği Minnesota Timberwolves'u 106ᇯ yendiği maçta Mehmet Okur, 28 sayıyla takımının en skorer ismi oldu

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 35 dakika sahada kalan Okur, altı kez kullandığı 3 sayılık atışların dört tanesinde başarılı olurken, 10 kez denediği 2 sayılık atışların altı tanesinde isabet buldu.
Beş kez geldiği faul çizgisinden de dört başarılı atış yapan Okur, karşılaşmayı 28 sayı ve beş ribauntla tamamlayarak takımını galibiyete taşıyan oyuncu oldu. Jazz'da 21 sayı ve 15 asistle 'double-double' yapan Deron Williams, takımının galibiyetine önemli katkıda bulunurken, 18 sayı ve 5 ribauntla maçı tamamlayan Carlos Boozer, gecenin bir diğer başarılı oyuncusu oldu. 

Timberwolves'ta ise sahanın en skorer ismi olan Ricky Davis'in 32 sayı, üç asist ve iki ribauntluk performansı ile Kevin Garnett'ın 17 sayı ve 11 ribauntla yaptığı 'double-double' galibiyet için yeterli olmadı.