Yazar Marc Levy İstanbul`a geliyor

Son dönem Fransız Edebiyatı`nın en konuşulan yazarlarından, İzmir kökenli Marc Levy, Fransa`da satış rekoru kıran ‘Gelecek Sefere` adlı kitabının tanıtımı için 22 - 24 Ocak tarihleri arasında İstanbul`da olacak

Kültür
9 Ocak 2008 Çarşamba
2006 İstanbul Kitap Fuarı’na yapacağı ziyareti son anda erteleyen ünlü yazarın ‘Gelecek Sefere’ kitabı Can Yayınları tarafından yayımlandı. Resim sanatının ışığında gelişen, sonu sürprizlerle dolu bir aşk hikâyesinin anlatıldığı roman, Amerikalı ünlü sanat tarihçisi Jonathan Gardner’ın, yapıtlarına tutkulu bir hayranlık beslediği Rus ressam Vladimir Radskin’in kayıp tablosu peşindeki uzun yolculuğunu konu ediniyor.
Levy, ülkemizde “Sonsuzluk İçin Yedi Gün”, “Neredesin” adlı kitaplarıyla tanınmakta. Yazarın, “Keşke Gerçek Olsa” romanı yirmi sekiz dile çevrildi ve Mark Waters tarafından “Cennet Gibi” adıyla sinemaya uyarlandı. Levy, 23 Ocak Salı günü saat 18.00’den itibaren D&R Beyoğlu’nda kitaplarını imzalayacak. Aynı gün saat 19.00’da ise Fransız Kültür Merkezi’nde, Levy’yi okurlarıyla bir araya getirecek bir söyleşi düzenlenecek.