Yeni yilda yenilenin!

Büyük umutlarla yeni bir senenin gelişini kutlamaya hazırlanıyoruz. Yeni yıla nasıl girerseniz o seneniz öyle geçer derler. Bu sene daha bakımlı olacağınıza, beslenmenize özen göstereceğinize, spor yapacağınıza dair kendinize söz verin. Ve yüzünüzde tatlı bir gülümsemeyle 2007`yi karşılayın, tüm seneniz öyle geç

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Yeni yıl kutlamalarına gitmeden birkaç gün önce o gece için hazırlanmaya başlayın. Yeni yılda dış görünüşünüze daha fazla özen göstermek üzere birçok karar aldıysanız uygulamaya başlamak için en uygun zaman. Tüm önerileri uygulamaya şimdiden başlarsanız istediğiniz hazırlığı yapmış olursunuz. Unutmayın, bazen güzellik uğruna birkaç gün harcamak gerekebiliyor. Eğer herkesin bakışını üzerinizde hissetmek ve sevgilinizi etkilemek istiyorsanız bakım için harcayacağınız tüm vakte değecektir.İnanın.Yeni yılı beklerken beslenmenize dikkat edin. Ufak kaçamakları o geceye bırakın. Kendinizi zinde hissetmenizi sağlayacak egzersizler yapın.Cildinizin sağlığına dikkat edin. Böylece gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz.

Beslenmenize özen gösterin
Bugünden başlayarak, un, şeker, tuz ve yağdan oluşan dörtlüyü hayatınızdan çıkartmanız hem yeni yıla yeni alışkanlıklarla girmenizi hem de yılbaşı için seçtiğiniz giysinin üzerinizde daha iyi durmasını sağlayacak.Kısa bir süre içinde farkı göreceksiniz.Hafifleyeceksiniz.

Egzersizlerinizi arttırın
Yeni yılda daha fazla egzersiz yapmak için, kendinize yeni bir spor programı hazırlayın. Hiç üşenmeden her gün biraz yürüyün. Yakın mesafede bir yere gidecekseniz yürüyün. Hem sağlıklı hem de biraz hava almak iyi gelecek. Önyargılı olmayın, bu yürüyüşler sizi daha sıkı bir egzersiz programına hazırlayacak.Bu sene yeni bir hobi edinin, dans edin… Bunun için dans dersi alın. Dansın hayatınızda çok olumlu etkileri olabilir.Tüm kaslarınızı çalıştırdığı gibi size aynı zamanda mutluluk hissi verir. Bu his kendinize bakmanıza ve güzelleşmenize yardımcı olur.

Cildinize bakım yaptırın
Yılbaşı akşamı cildinizin ışıldaması için bakım yapmak gerekiyor. Her gece makyajınızı silip gece, gündüz ve göz kremlerinizi sürmek cildinizin yaşlanmasını geciktirmek açısından çok önemlidir. Bu alışkanlığı edinmelisiniz. Hatta daha da ileri gidip kendinize buhar banyosu, peeling ve nemlendirici maske yapın. Cildinizde yaratacağı olumlu etkileri kısa bir sürede fark edeceksiniz.

Saçlarınızda ufak bir değişim yapın
Saçlarınıza bakım yaptırın. Saçınızın canlanmasını sağlayacaktır.Bakım yaptırmak saçlarınızın yumuşacık olmasını sağlayacak. Yılbaşı akşamı yaptıracağınız saç modeli daha da ışıltılı olacak. Eğer yılbaşı için farklı bir kesim deneyecekseniz bunu da şimdiden yaptırın. Olur ya sonucu beğenmezseniz değişiklik yapma için şansınız olabilir. Riske girmek istemiyorsanız her zamanki kesiminizden vazgeçmeyin. Eğer saçlarınızı boyatacaksanız yılbaşı gecesinden birkaç gün önce boyatın, beğenmezseniz değiştirmek için yeterli zamanınız olur böylece. El ve ayak bakımınıza da özen gösterin. Manikürünüzü ve pedikürünüzü mutlaka yaptırın.
Büyük gün yaklaşıyor. Hazırlıklarınıza ara vermeden devam edin.O gece hepimiz şık olmaya ve eğlenmeye çalışacağız. Yılbaşı şıklığı bir düğünden, balodan ya da kokteyllerden farklı olarak her türlü çılgınlığa açık. Giysilerinizde özgür, makyajınızda isterseniz abartılı olabilirsiniz. Unutmayın, şıklığın en önemli ölçüsü size yakışanı giymektir.
Tüm bu hazırlıkları yaparken, o gece ne yapmak isteyeceğinize karar verdiniz mi? Arkadaşlarınıza bir parti mi vereceksiniz, gece kulübüne mi gideceksiniz? Yoksa son yılların trendi sokak partilerinde mi yeni yılın gelişini kutlayacaksınız?

Ev partilerini keşfedin
Evde arkadaşlar arasında verilen yemekli partiler bu sene çok gözde.Eğer böyle bir parti vermeyi düşünürseniz, hazır yemek alacaksanız siparişini birkaç gün önce vermeyi unutmayın. Artık bir çok restoran bu hizmeti veriyor. Sizin uğraşmanıza gerek kalmadı. Evinizi yılbaşına özel süsleyin. Partiye katılacak tüm arkadaşlarınız için maskeler ve süsler alın. Ortamı renklendirmek için en güzel yöntemlerden biridir. Renkli ışıklar ve müzik sistemi için gerekirse bir profesyonelden yardım alın. Doğru müzik seçimi ortamı hareketlendirir. İçki dolabınızı tekrar gözden geçirin. Eksikleri tamamlamanın tam zamanı. Şampanyasız bir yılbaşı akşamı düşünülemez. O geceyi kutlarken şampanya kadehinizle iyi dilekler için kadeh kaldırın. Pratik yemekler kitaplarından bakarak güzel aperatifler hazırlayın. Kimsenin aç kalmasını istemezsiniz değil mi? Mutfakta saatlerinizi harcamayın. Kuruyemiş içkiyle birlikte iyi gidecektir. Çeşit çeşit kuruyemiş alın. Evinize en yakın mezecinin mezelerini keşfetmek için uygun zaman. Deneyin. Eğer o gecenin yıldızı olmak istiyorsanız mükemmel olmak için hazırlıklarınıza ara vermeden devam edin. Son yıllarda iç çamaşırında yükselen trend nedeniyle kırmızı bu sene de vazgeçilmez olacak. Kırmızı rengindeki iç çamaşırların uğur getirdiğine inanıyorsanız hemen yeni bir tane edinin.Yeniliklerin senesi olmasını istiyorsanız, mutlaka yeni iç çamaşırı alın. Böyle bir parti için siyah bir elbise yada siyah pantolon üzerine bir tasarımcının elinden çıkmış dekolteli bir üst en ideali. Takılarınıza da özen gösterin. Aşırıya kaçmadan kıyafetinize uygun bir takı edinin. Evinizde vereceğiniz bir partide ilgi odağı olmanız gerekiyor. Seçeceğiniz kıyafet ve aksesuarların içinde kendinizi rahat hissetmelisiniz.

Sokak eğlencelerine uğrayın
Eğer sokak partilerine katılacaksanız rahat kıyafetleri tercih etmenizde fayda var. Kırmızı iç çamaşırınızı giymeyi sakın unutmayın. Bu sene fiyonklu olan g-stringler göz kamaştırıyor.
Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz sokak partileri için uygun olan jean pantolonunuzun üzerine şık bir üst giymek. Biraz dekolte hoş durabilir. Ufak bir çanta ve spor ayakkabılar o gecenin vazgeçilmezi olacaktır. Takılarınız mutlaka olmalı.

Sevgilinizle gece kulübüne gidin
Eğer bir gece kulübüne gidecekseniz vücut tipinize uygun olarak seçilmiş dize kadar uzanan siyah bir elbise o geceye damgasını vuracak. Her kadının gizemi farklıdır. Bu siyah elbisenin içine sizi olduğunuzdan daha da seksi hissettirecek iç çamaşırlar alın. Farklı modelleri denemekten çekinmeyin. Kırmızı yılbaşına özel olsa da her zaman kullanabileceğiniz bir renk.Dantel sutyen ve g-string yılbaşı için büyüleyici olmanıza yardımcı eşsiz bir tercih olacak. O geceye özel alacağınız kırmızı iç çamaşırınızı daha sonra da hiç çekinmeden giyebilirsiniz.Üstelik siyah gece elbisenizle uyum sağlayacak bir model ile dekoltenize farklılık katabilirsiniz. Her kadının gardırobunda bir adet siyah gece elbisesi bulunmalıdır. Eğer yoksa mutlaka edinin. Gideceğiniz pek çok davette kurtarıcınız olacaktır. Gecelerin, partilerin, davetlerin vazgeçilmezidir siyah dizde elbise… İster sarışın olun, ister esmer, ister kızıl siyah size yakışacaktır. Ayakkabınızın değişik renk olması hoş durabilir. Renkli saten veya kadife topuklu açık burunlu bir model seçin. Kırmızı oje sürmek sizi kadınsı gösterecektir.Bu sene kırmızıyı denemekten kaçınmayın.

Makyajla çarpıcı güzelliğinizi ortaya çıkarın
Makyajınıza başlarken, bir seçim yapın. Gözlerinizi mi yoksa dudaklarınızı mı vurgulamak istediğinize karar verin. Fotoğraf çektirecekseniz, yaldızlı bir makyajdan kaçının.Mat ürünleri tercih edin. Böylece fotoğraflarda sürpriz yansımalar olmaz. Süreceğiniz fondöten cildinizin normal rengine yakın olmalı.Elmacık kemiklerinizin üzerine bir ton daha koyu bir fondöten sürün. Yüzünüzde fondöten kullanmak istemiyorsanız, sadece göz çevrenize sürerseniz göz makyajınızın bozulmasını önler. Renkli farlar yardımıyla harikalar yaratabilirsiniz.

Sevdiklerinize hediye alıp onları mutlu edin
Herkesin birbirine sorduğu bir sorudur bu. “Sevgilime ne hediye alayım? Her sene olduğu gibi bu sene de birçok firma birbirinden güzel seçenekler sunuyor.Hediye alma sorunu pek olmayacak gibi. Kişiye özel hediye verin. Herkese aynı hediyeyi almayın. Sevdiklerinizin beğenilerine göre seçim yapın.Ne alırsanız alın hediye aldığınız kişi ile bütünleşmesi gerektiğini unutmayın. Yeni yılda sevdiklerinize özel hediye almak istiyorsanız,  önerilerimize kulak verin. Öncelikle hediye alacağınız kişilerin listesini yapın. Bu listeye muhakkak kendinizi de ekleyin. Kendinizi şımartın.

Yılbaşında kendinize yeni bir iç çamaşırı alın
Her kadın için en büyük ihtiyaçlardan biri de iç çamaşırıdır. İşlemeli, dantelli ve yılbaşına özel kırmızı iç çamaşırınızı önceden alın.

Arkadaşlarınıza da hediye alın
Hediye almak ve vermek herkesi çok mutlu eder. Ufak yada büyük bütçenize göre sevdiklerinize hediye alın. Hem onları mutlu edin, hem de siz mutlu olun…

Sevgilinize sürpriz yapın, çikolatalara resminizi bastırın
Bu sene sevgilinize farklı bir hediye için acele edin. Çikolataların üzerini sevgilinizle olan resminizle süsleyebilirsiniz. Birbirinden lezzetli çikolatalar hem gözüne hem de damağına hitap edecektir. Unutmayın erkeğinizin kalbine giden yol midesinden geçiyor denir. En iyisi siz de ona özel kaplı çikolatalar için www.cikolatakart.com  adresine tıklayın.
Sevgilinize kullanabileceği teknolojik ürünlerde hediye alabilirsiniz. Örneğin, cep telefonu sizi anımsatabilecek en iyi hediyelerden. Erkekler cep telefonunda  ayrıntıya fazla önem verir bu yüzden onun ihtiyacı olanı bulun. İsterseniz onunla  beraber gidin ve neyi beğendiğini öğrenin.Yine de sürpriz yapın. Fotoğraf makinesi fotoğraf çekmeyi seven erkek arkadaşınız için en ideal bir hediye olabilir. Özel günlerinizi kameraya çekebileceği bir kamera da oldukça ilginç bir seçenek, araştırın. Kemer, kol düğmesi, cüzdan, ve çanta gözünüze klasik gibi gelse de erkeklerin bu hediyeleri beğeniyorlar…

Sevgilinizle tatile çıkın, birkaç gün kaçamak yapın
Nasıl bir tatili hayal ediyorsunuz? Kurban bayramıyla birleştiği için daha uzun bir tatil bu sene sizleri bekliyor. Okyanus üzerindeki bir gemide yeni yıla girmeye ne dersiniz? Turkuaz renkli denizi, pırıl pırıl kum olan sahilleri sevgilinizle beraber keşfetmeyi isterseniz Havana, Küba, Meksika ve Karayip sahillerini dolaşan gemiler tam size göre. Ya da uzun bir tatil yapmak size daha cazip geliyor olabilir. Eğer istediğiniz bu ise Uzakdoğu’yu keşfetme zamanı demektir. Televizyonda gördüğünüz o eşsiz güzellikleri birde kendiniz fotoğraflamak istiyorsanız Bangkok, Pataya ve Singapur iyi bir seçenek olacaktır. Aşkınızı tazelemek istiyorsanız ve sadece kısıtlı zamanınız varsa Avrupa tatillerini deneyin. Dünyanın en büyüleyici şehri Londra’yı tatil için tercih edebilirsiniz. Paris’in aşıklar şehri olması sizi heyecanlandırıyor mu? Sevgilinizle beraber Paris’in romantizm kokan sokaklarında dolaşın. Ön balayı yaşamak isteyenler için Venedik ideal. Sevgilinizle gondolda gezmenin keyfini çıkarın.

BATYA’NIN HEDİYE ÖNERİLERİ
• Kocaman bir demet kırmızı gül
• Altın görünümlü kol saati
• Sizi her zaman hatırlatacak zarif bir kolye
• Yeni çıkan parfüm
• Makyaj seti
• İçinde resminiz bulunan bir çerçeve
• Her ayında size ait resimler bulunan
   bir masa takvimi
• Üzerine resim bastıracağınız
   bir kahve bardağı
• Üzerine isim yazdıracağınız
   bir anahtarlık
• Cüzdan
• Cilt bakım seti
• Hobi malzemeleri
• Avrupa’ya iki kişilik uçak bileti
• Mouse Pad