Davenport veda hazirliğinda

France Football`un verdiği Altın Top Ödülü`nü alan ve World Soccer tarafından yılın futbolcusu seçilen İtalya kaptanı, Real Madridli Fabio Cannavaro, FİFA`nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Dünyada Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünün de sahibi oldu

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Dünya klasmanının eski bir numaralarından ABD’li bayan raket Lindsay Davenport, doğum yaptıktan sonra kortlara geri dönmeyi planlamadığını açıkladı
30 yaşındaki ABD'li tenisçi Lindsay Davenport, önümüzdeki yıl ilk çocuğunu dünyaya getirdikten sonra profesyonel kariyerine geri dönmek gibi bir planı olmadığını söyledi. 
Dünya klasmanının eski bir numarası, "Emeklilik kelimesinden nefret ediyorum. Ama bu sezon fiziksel olarak çok zorlandım ve yeniden kortlara döneceğimi sanmıyorum" dedi.
Kariyeri boyunca 3'ü Grand Slam olmak üzere toplam 51 tekler, 3 çiftler şampiyonluğu kazanan  Davenport, 1996 Atlanta Oyunları’nda altın madalya aldı. 1998, 2001, 2004 ve 2005 yıllarını dünya klasmanını bir numarası, bu sezonu ise 5 klasmanın 5 numarası olarak tamamladı.