Kavgaya ceza yağdi!..

Cayenne modelinden önce sadece performanslı spor otomobiller üreten Porsche, bu modeliyle SUV (Sports Utility Vehicle) sınıfında da ne kadar başarılı olabileceğini gösterdi. Yüksek konfor ve performansı bir arada sunan Cayenne yenilendi; ikinci nesil Cayenne şimdi daha performanslı, estetik ve konforlu!Erol SABAN

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Madison Square Garden'da oynanan New York Knicks-Denver Nuggets maçında çıkan kavgadan dolayı NBA yetkilileri olaya karışan oyunculara ceza yağdırdı. Bu sezonun sayı kralı Carmelo Anthony 15 maçla NBA tarihinin altıncı uzun cezasını aldı. Ayrıca NBA ceza komisyonu iki takıma da 500.000 Dolar para cezası verdi.
NBA’in Pacers oyuncularıyla Pistons taraftarının kavgasından beri gördüğü en korkunç olaydı. Madison Square Garden New York Knicks-Denver Nuggets maçında boks karşılaşmalarını aratmayacak bir kavgaya sahne oldu. Olayla ilgili cezalar bugün David Stern tarafından açıklandı. Carmelo Anthony 15 maçla NBA tarihinin altıncı uzun cezasını aldı. Nate Robinson and J.R. Smith onar maç takımlarından uzak kalacaklar. Ayrıca NBA ceza komisyonu iki takıma da 500.000$ para cezası verdi.
Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen David Stern “Oyuncular kendilerine hakim olmak zorundalar, bunu yapmayanların arkasında değil karşısında duracağız. Böyle çirkin bir olayın bir daha tekrarlanmasına izin veremeyiz” dedi.

İşte oyuncuların aldıkları cezalar;
Carmelo Anthony 15 maç
Nate Robinson 10 maç
J.R. Smith 10 maç
Mardy Collins 6 maç
Jared Jeffries 4 maç
Jerome James 1 maç
Nene 1 maç