GKD İkinci Bahar

9-10 Aralık tarihlerinde Ankara`da gerçekleşen İkinci İsmet İnönü İkili Briç turnuvasında gazetemiz arşiv sorumlusu Eti Varon ile Eren Güz karışık klasmanda birinci oldular. İkili aynı gün gerçekleşen törenle plaketlerini aldılar.

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
11 Aralık Pazartesi günü GKD hanımları yeni bir içerikle hazırlanan 2. bahar “magazin a la cudiya” ile konuklarını ağırladılar.
Reklam, dans, defile ,sunucu,yemek köşesi ve sanatçı tiplemeleriyle magazin programlarını hicveden neşeli , eğlence dolu bir günü şarkılar ve hikayelerle birleştiren hanımlar, konukların da katılımlarıyla judeo-espanyol şarkıları söyleyerek güne son verdiler. Aynı programı 18 Aralık pazartesi günü Golden Age grubuna sunan hanımlar, Başkan Meri Maya’nın verdiği teşekkür plaketi ve çiçeklerle büyük gurur duyduklarını belirttiler.
GKD Hanımlar Başkanı Soli Alfasa katılımlarından dolayı konuklara ve günün hazırlanmasında emeği geçen tüm hanımlara teşekkürlerini ileterek yepyeni içeriği ile hazırlandıkları yeni bir 2. bahar gününe herkesi beklediklerini ifade etti.