Yildirimli minikler işildiyor

YSK: 26 - Fenerbahçe: 24 YSK: 55 - Fenerbahçe: 27Alt yapısına çok önem veren Yıldırımspor, bu hafta Fenerbahçeli minikleri sahasında konuk etti. İlk maçı 97 - 98 doğumlu minikler yaptı.Çok çekişmeli geçen maçın ilk yarısını minikler 13 - 9 önde bitirdi. İkinci yarıda da aynı çekişme devam etti.Maçın son daki

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba
İkili mücadelelerde  rakiplerinden fizik olarak daha güçlü olması ve takım oyununu çok iyi oynaması maçta en çok dikkat çeken taraf oldu.Yıldırımspor Okulu Proje A takımı’nın  ilk çıktıkları maçı kazanmaları  çocukları çok sevindirdiği gibi velileri de memnun etti.
İkinci maç 95 - 96 grubu miniklerin basketbol resitaline sahne oldu.Yıldırımspor’un pilot takımı olan Proje Star minikleri kendilerinden hayli uzun olan Fenerbahçe takımına neredeyse bütün maç boyunca top göstermedi. İlkyarıda rakibine tam saha pres uygulayan minikler kaptıkları topları hızlı hücumlarla değerlendirince aradaki sayı farkını hızla açtılar ve maçın ilk yarısını 27 - 13 önde bitirdiler.İkinci yarı Yıldırımsporlu minikler savunma direncini artırıp hücumda da sayılar bulmaya devam edince maçtan 55 - 27 galip ayrıldılar.
Çığ gibi büyüyen Y.S.K. Basketbol Spor Okulu yaptığı çalışmaların karşılığını bir bir almaya başladı. Geleceğin A takımı oyuncularını büyük bir özveri ile hazırlayan Yıldırımspor, onların iyi birer oyuncu olmaları kadar; çocukların birbirleri ile olan arkadaşlıklarını geliştirmekte ve onları başarılı, disiplinli bireyler olmaları için bütün imkanlarını kullanmaktadır.