Jerez`de Ferrari hizli başladim

18 Eylül 1918 yılında Viyana`da bir Yahudi ailenin kızı olarak dünyaya gelen Judith Deutsch otuzlu yıllarda Avusturya`da yüzme branşına damgasını vurmuştu. 1934-1936 döneminde formunun zirvesinde olan Deutsch, bu süreçte 100m, 200m ve 400m`de üç sene süt üste Avusturya Şampiyonu olmayı başarmıştı. 1935 yılında da Avusturya`

Spor
9 Ocak 2008 Çarşamba

Jerez'deki test haftasının açılış gününde ilk iki sırayı Ferrari pilotları aldı
Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa bir dakika 19.462 saniye ile günün en iyi zamanını elde etti. Test sürücüsü Luca Badoer 1.19.708 ile takım arkadaşını takip etti. 
Jerez'deki test haftasının açılış gününde, Ferrari dışında bir dakika 20 saniyenin altına inen pilot çıkmadı.
McLaren'in çaylak sürücüsü Lewis Hamilton lider Massa'nın 0.783 saniye gerisinde üçüncülüğü elde etti. Hamilton'ı Honda'dan Christian Klien ve Toyota'dan Franck Montagny izledi.
Super Aguri pilotu Anthony Davidson ilk gün etkileyici bir performans sergiledi. İngiliz sürücü altıncı iyi zamana imza atarken, Massa ile arasındaki farkı bir saniyenin altında tutmayı başardı.
Pilotlar kötü hava şartları yüzünden sabah seansında Bridgestone'un ıslak zemin lastikleriyle tur attı, öğleden sonra ise kuru zemin lastiklerine geçti.
BMW Sauber pilotu Robert Kubica ve Ferrari'den Luca Badoer pist dışına çıkan sürücüler oldu.