Balat Or-Ahayim Hastanesi`nde doğum heyecani

Geçen hafta Hahambaşı Rav İsak Haleva ve Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya`nın katılımıyla hizmete giren Or-Ahayim Hastanesi Doğum Kliniği`nde ilk doğum gerçekleşti

Toplum
9 Ocak 2008 Çarşamba
Doğum Kliniğinin hizmete girmesinin ardından ilk doğum geçen Cuma günü  sabah saat 08.55’de gerçekleşti ve Efe Manisalı dünyaya geldi. Sezaryenle doğum yapan anne Fatma Manisalı, baba Güray Manisalı ve ailenin diğer yakınları gösterilen ilgi ve yakınlıktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Yıllar sonra gerçekleşen ilk doğumun ardından, bu güzel olayı kutlamak üzere küçük bir tören düzenleyen Pembe Melekler, tüm aile yakınları ile birlikte toplanarak küçük Efe’ye hediyelerini verdiler. 24 saat geçmeden İrem Çetinkaya dünyaya geldi ve pembe tulumlarını giyerek hastane personelinin sevgilisi oldu. Or-Ahayim Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nevin Şenocak da Or-Ahayim Hastanesinde başlamış olan bu yeni dönemi yaşamaktan çok mutlu olduğunu ve kliniğin giderek gelişeceğini söyledi. Başhekim Dr. Tunç Çelebi, Kliniğin açılmasıyla birlikte ilk misafirleri ağırlamaktan çok mutlu olduklarını, bu olayın bütün personele moral aşıladığını ifade etti.
Çok kısa bir zamanda yoğun bakım ünitesininde hizmete sokulacağını belirten Dr. Çelebi, bu sayede SSK ve diğer kurumlarla yapılacak anlaşmalarla birlikte, tüm İstanbul halkına imkanlar dahilinde hizmet verilebileceğini bildirdi. Son günlerde artan ameliyat talepleri nedeniyle ikinci ameliyathanenin de devreye sokulacağını sözlerine ekleyen başhekim, cemaat üyelerini her tür müdahele ve sağlık sorunları ve tabii ki doğum için kendisini hiç çekinmeden arayabileceklerini ve bundan sevinç duyacağını vurguladı.
Fatma Güray Manisalı ve Meryem Rıdvan Çetinkaya ailelerini  tebrik eder, Efe ve İrem’e sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dileriz.